zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
komponenty/bezdusove-systemy-t18509-3600.html
1) CO2 tmelu NoTubes zjavne neublížil, tekutý a bez ježkov od začiatku roka
2) svoju funkčnosť si zjavne zachoval, prepichnutie behúňa ešte zalepil, takže vyzerá to, že CO2 je bezpečné
3) zalepenie 1cm rezu bočnice 2 knôtmi neúspešné, tenká bočnica a tlak tie knôty proste vytláčal
Ja som bočnicu narezal len pre účely testu, s myšiakmi som zatiaľ spokojný, diery na dezéne nie sú problém a knôt je tam spoľahlivý, bočnica to je už iný level.
Myslíš niečo takéto? http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-maxxis-ikon-26x220-exo-tr-3c-maxx-speed/6584
Že to bude lepšie ako myšiaky?
-6% Maxxis Ikon 27.5x2.35" EXO 3C Maxx Speed plášť, TR, kevlar
41,99 € -6%
MOC 74,99 €Bočnice oproti iným plášťom (na porovnanie mám aj S-works aj nový Specialized) sú fakt hrubé a pevné, no pri mojej váhe 90kg je plášť pekne poddajný.
Za rok jazdenia na bezdušákoch som na ProTectin verzii ešte nemal defekt ... S-works po asi 3 mesiacoch išiel do preč ... aj ostrejší konárik prerazil bočnicu
Maju, su z plechu