Ešte že funguje gravitačny zákon (čím ťažšie hovädo sa valí dole kopcom tým ide rýchlejšie)
Presne, túto taktiku úspešne využívam aj ja ... akurát na Kráľovskom maratóne, keď som na Sľubici kukol dolu za troma výkričníkmi a smrtkou označujúcimi zjazd, zistil som, že moja technika a odvaha zďaleka nedosahujú úroveň mojej hovädosti ...
Teraz nenechávam nič na náhodu a svedomito sa pripravujem na Košický maratón ... a keďže kondičku, hmotnosť a vek neo.ebeš, sústredím sa na jedinú oblasť, kde cítim svoj veľký potenciál, a to sú občerstvovačky ...
stanik.gonda môžeš mi prosím poradiť ty si tam ako doma Rád by som zajtra navštívil Klauzy. Pôjdem od Čingova po modrej by som sa dostal ku Klauzám aký je tam povrch ? Ak by som išiel nazad tak by som chcel ísť po oranžovej ako som vyznačil na mape k Hýľu. Je to dobrý nápad ísť tento úsek na biku? Dá sa to prejsť bez problémov alebo je tam nejaký zádrheľ a je tam aj niečo lepšie? Čo je lepší úsek Čingov -->Klauzy-->Predný Hýľ -->Podlesok alebo opačne. copyrighti.imgur.com i.imgur.com
Prides ku tabulke predny hyl vojdes do lesa zo zaciatku by som to ja osobne potlacil je to tam rozbite a potom sa pustíš dole len si davaj fest pozor lebo tam ked spadnes nikto ta nenajde a pojdes dole dole až vyjdes na holy kamen pustíš sa do lava a stale stale dole az na klauzy myslim ze tam niet moc kde zabludit
takze pojdem cely cas po oranzovej az na koniec ako som naznacil cely ten usek? alebo pojdem cely cas po zelenej co je pod oranzovou neviem teraz kde mam odbocit
dik moc a od Hylu mozem ist cely cas po zelenej na Klauzy alebo musim ist k tej spojovacke na pravo a tak dolava na klauzy ?
Cely cas po oranzovej co si naznacil .a potom sa das dolava na tu zelenu co si naznacil a ides na klauzy . Lebo keby si isiel cely cas po zelej turistickej z hyla tak tam uz treba dole tlacit okolo potoka cca 250 m . V stredu som tam tlacil okolo potoka . Dokaz
na tom singili je taka vracacka tam dole ked sa pustis uz ides ku potoku kde to je nezjazdne . Na tej vracacke ides dalej rovno presnejsie sa zataca singel do prava
Vo štvrtok som si dal tiež také skrátené senzi niektoré úseky som nešiel dosť fúkalo a bolo ešte aj blato sem tam.
Ako si v tom zjazde takto mohol ohnúť ráfik https://www.relive.cc/view/1172732623
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sak to tak aj vyzeralo, mladý mi to natrel v kopci
Presne, túto taktiku úspešne využívam aj ja ... akurát na Kráľovskom maratóne, keď som na Sľubici kukol dolu za troma výkričníkmi a smrtkou označujúcimi zjazd, zistil som, že moja technika a odvaha zďaleka nedosahujú úroveň mojej hovädosti ...
Teraz nenechávam nič na náhodu a svedomito sa pripravujem na Košický maratón ... a keďže kondičku, hmotnosť a vek neo.ebeš, sústredím sa na jedinú oblasť, kde cítim svoj veľký potenciál, a to sú občerstvovačky ...
Budeš zas na Pišivenkách?
Cize pojdes podlesok sucha bela geravy predny hyl a dalej ako mas vyznacene
Cely cas po oranzovej co si naznacil .a potom sa das dolava na tu zelenu co si naznacil a ides na klauzy . Lebo keby si isiel cely cas po zelej turistickej z hyla tak tam uz treba dole tlacit okolo potoka cca 250 m . V stredu som tam tlacil okolo potoka . Dokaz
Trochen som zohol raf
Ako si v tom zjazde takto mohol ohnúť ráfik
https://www.relive.cc/view/1172732623