chcel by som sa spytat niekoho kto ma hodinky garmin fenix 3 so snimacom srdcoveho tepu na zapasti, ze ktory pokojovy tep je spravny ci na garminconnect na pocitaci, alebo garminconnect aplikacii v mobile alebo na hodinkach ? pretoze vsade mi ukazuje iny pokojovy tep... Popripadi by som sa chcel spytat ako si merate pokojovy tep aj ti ktory mate len hodinky s hrudnym pasom. Dakujem za odpovede
jasne ,tu na tomto odkaze je ten zoznam http://static.garmin.com/gcm/BLE_Android.pdf ...na priatelkynom huawei to hned pripojilo bez problemu ,boa čo mam este aj mobil menit kvoli hodinkam?
Ako mam este dake mobili v sufli ,huawei p8 mi to podpori ,len nechcem menit kvoli tomu zas len ,ale mozno vymenim ? v priatelkynom som sa s tym hral a celkom sa mi to paci co vse s tym viem robit,dnes som si dal bike na tom,fajn vec.rozmyslam dokupyt HR pas na hrud ,oplati sa?lebo na cestaku by som dal hodziny na barany a vtedy senzor nemera na zapasti
Este ma napada jedna vec. Ja mam samsung s7. Ked bol uplne novy tak tam bola predinstalovana nejaka apka (health-daco) co mi ratala kroky a vyhodnocovala dennu aktivitu. Viem ze mi to nejakym sposobom kolidovalo s garminom connect. Vypol som to a bolo ok. Ale uz si presne nepamatam aky bol presne problem. Ber iba ako nastrel..
Jo ja som mal tiež nejake take apky v mojom ,čo sa dalo som odinštaloval ostatne vypol nech mi beži len čo som si ja tam nahadzal.Každopadne nefunguje ,odinštaloval som connect s mobilu a teraz mi zas nejde nainstalovat ,mi tam nejaky eror vypisuje pri inštalaci.skusim este pohladat kde mam zahrabany dalši mobil ,huawei p8(stahoval som sa nedavno tak to potrva kym ho najdem) a skusim to cez ten a ked tak budem fungovat s nim
hladaj chybu niekde inde, nie v Garmin connecte. Doma mame styri zariadenia Garmin, tri rozne mobily, s troma rozdielnymi androidami a nepametam si ze by mi niekedy connect nesynchronizoval niektore zo zariadeni. Synchronizujeme cez kabel, cez BT aj cez WiFi. Vsetko fachci tak ako ma.
Synchronizuje mi uplne v pohode na 2 mobilnych platformach. Nadstavene cez wifi, samozrejme to ide aj cez kabel v garmin expres. Netreba si vsimat obvykle snobske prdy ..
No mne sa konecne podarilo pripojit 5Xka ku garmin conect cez fon ,teraz vas poprosim o radu ,ako si aktivitu viem preniest do stravy ,treba premium ucet?
No mne sa konecne podarilo pripojit 5Xka ku garmin conect cez fon ,teraz vas poprosim o radu ,ako si aktivitu viem preniest do stravy ,treba premium ucet?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zaujímavé, že môj v zozname nie je, ale funguje to
staci prepojit ucty cez https://tapiriik.com/ pojde to samo.