No v prvom rade ide o to, ze ked vyberas
komponenty na bajk, tak sa riadis technickou specifikaciou. A to je teoretizovanie vzdy, kedze este ich v momente vyberu nemas, ze?

Ja zas "zboznujem" takych, co sa problematike v teoretickej rovine ani nesnazia porozumiet, len nadrbu na bajk hocico a potom vyplakavaju po forach, ze im to nejde. Takze niekedy najprv rozmyslat a az potom jazdit nie je na skodu.

Specifikacia hovori jasne, ze ten prevodovy rozsah co som uviedol ten GS
prehadzovac nezvladne. Takze velmi rad by som to videl v praxi a potom tomu uverim. Dovtedy sa (aspon co sa tyka kapacity), budem riadit radsej oficialnymi udajmi. Pri max. pastorku oficialny udaj zjavne vzdy neplati kedze zavisi od viacerych premennych a uz sa potvrdilo, ze tam vyrobcovia alibisticky uvadzaju mensie cisla, ale kapacitu uvadzanu vyrobcom nemam dovod zatial spochybnovat. Ked mi niekto dokaze opak, tak nemam problem uznat, ze vyrobca odrbava aj v kapacite a nielen v max. pastorku. Len skor mam pocit, ze ak si niekedy taky prevod zaradil, tak si ani netusil, ako Ti previsa retaz. Zaradit to samozrejme ist muselo bez problemov, o tom nepisem. Cize je pre mna Tvoje tvrdenie nedoveryhodne bez fotky.