Kua, čo sa porobilo so stránkou www.cp.sk? Ešte ráno som si pozeral kedy mi ide vlak a MHD. Teraz som chcel kuknúť či pôjde niečo zo Zázrivej do DK a nefunguje. Vyskakuje rovno atlas.sk.
K tym alone vyletom, myslim ze to kazdy dost dobre pozna a výhoda je ze ides kam chces svojim tempom a nikto ti nefakuje
Samozrejme ze aj vyjazdy v skupine maju svoje caro ale najcastejsie jazdim sam aj sa sam si sebou super porozpravam
Ja 80% výjazdov aj turistiky chodím sám. Akosi ma časom prestalo baviť presviedčať ľudí nech idú a počúvať blbé výhovorky ako a prečo sa nedá. Ako keby bol taký problém jednoducho povedať, že sa im nechce.
Tie spoje autobusové sú úžasné, do Modry sa človek ani nedostane a do obce Kuchyna kým sa dostanem by som musel vstávať o pol 6 a to sa mi veru nechce po týždni vstavania o pol 5 aspoň dva dni sa chce človek vyspať....
tak klasika su Malacky alebo Lozorno, ale tam sa pohybuje dost ludi, mozes skusit Rohoznik, Levare, Studienka... zober si gps
Tak boli sme skusit Rojoznik. Nebolo to take ze na kazdom kroku hrib ale tak po par hodinach bol plny kosik. Ak by tam niekto videl nieco nevhodne dajte vediet.
Tie spoje autobusové sú úžasné, do Modry sa človek ani nedostane a do obce Kuchyna kým sa dostanem by som musel vstávať o pol 6 a to sa mi veru nechce po týždni vstavania o pol 5 aspoň dva dni sa chce človek vyspať....
Vláčik Záhoráčik už nechodí? Minule som išiel cez Karpaty z Kuchyne a dostal som sa tam z Pezinka spojom o 7:37, dokonca nebolo potrebné na Hlavnej ani vystúpiť, lebo pod iným číslom pokračoval do Kútov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.mod.gov.sk/harmonogram-vojenskych-cviceni-na-uzemi-vojenskych-obvodov/
napriklad zajtra je tam volno.
Samozrejme ze aj vyjazdy v skupine maju svoje caro ale najcastejsie jazdim sam aj sa sam si sebou super porozpravam
https://t.jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhdvse/spojeni/?fromT=Z%C3%A1zriv%C3%A1&fromH=Z%C3%A1zriv%C3%A1%251%2517339%25%2549.27410856410255%2519.150615230769233%25false&fromP=&fromMP=false&toT=Doln%C3%BD+Kub%C3%ADn&toH=Doln%C3%BD+Kub%C3%ADn%251%253163%25%2549.216060011196%2519.29683240504475%25false&toP=&toMP=false&arrdep=false&arrH=false&date=&dateH=&time=&timeH=&af=false&afShow=false&viaT=&viaH=&viaP=&viaMP=&trtypeH_0=on&trtype_150=on&trtype_151=on&trtype_152=on&trtype_153=on&trtype_156=on&trtype_2=on&trtype_3=on&trtype_4=on&trtype_5=on&trtype_6=on&trtype_9=on&trtypeids=&maxChange=4&minTime=-1&cmd=cmdSearch
to je jedna z najväčších výhod cyklistiky
Tak boli sme skusit Rojoznik. Nebolo to take ze na kazdom kroku hrib ale tak po par hodinach bol plny kosik. Ak by tam niekto videl nieco nevhodne dajte vediet.
Vláčik Záhoráčik už nechodí? Minule som išiel cez Karpaty z Kuchyne a dostal som sa tam z Pezinka spojom o 7:37, dokonca nebolo potrebné na Hlavnej ani vystúpiť, lebo pod iným číslom pokračoval do Kútov.
A inak odkedy chodí vlak z Pezinka do Kuchyne?