Je snad rozdiel sa venovat riadeniu v kolone a na dialnici 150kmh.
Ked clovek stoji hodinu v kolone rano a vecer, tak sa rozhodne nebude venovat riadeniu ako nejaky absolvent autoskoly a chce si to zbytocne cakanie nejako sprijemnit.
Zasa nebudte taky burani
ja som včera mal exota na križovatke pred sebou, boli sme dosť vzadu na červenej, keď už sa mal pohnúť, tak mu to skapalo a reakčný čas dôchodcu, než naštartoval a pohol sa... to už niekto viac vzadu vytruboval, už keď bol pred svetlami tak skočila oranžová a križovatku šiel pekne na červenú, našťastie len doprava odbočoval, čo je niekde v civilizovanom svete aj dovolené.. SPZ BL- vek a pohlavie neznáme
Jezus to video by si mal poslať na prezídium PZ. Ja osobne dávam like na tuto vec. Minv by sa nahrabalo
No tam pokutovali pekne na 1,5m. Lenze u nas v zakone nie je nic o vzdialenosti auta od cyklistu, len vseobecny zvast o dostatocnom odstupe. Cize jeden sikovnejsi pravnik a mozu si piskat. Okrem toho, ako som videl na bajkoch jazdit mestskych v KE (po chodniku, na cyklochodniku v protismere, po prechodoch atd..) tak prvy nakladiak by ich poslal do jarku.
Trošku extrémne skúsenosti. Ostrekovač od vodiča som už nezažil roky. Dosť by ma zaujímalo, v ktorých lokalitách na SVK Varga trénuje. Lebo moje skúsenosti sú také, že čím bližšie k BA alebo veľkým mestám, tým viac pochopenia od vodičov. Pri hraniciach s Poľskom a na východe som občas zažil vytrubovanie alebo istú agresiu voči cyklistovi.
Jeho zdôvodnenie jazdy dvoch vedľa seba to u mňa Varga dosť posral. Dvaja normálni cyklisti pri tréningu jazdia zásadne za sebou a striedajú sa. A hlavne nejazdia po krajnici.
Už som si myslel, že ostrekovače už nie sú in na cyklistov. 3/4 roka tuto sezónu na sucho. No z omylu ma vyviedla jedna stupavská puča. Išli sme dvaja za sebou a tesne nás obehla a hneď na brzdu lebo musela odbočiť doľava, ale nemohla lebo oproti išli autá. A ešte na nás pustila ostrekovače ako sa pred nás vopchala. Toto nepochopím. Ide na úzkej ceste a vie, že bude odbočovať po 100 m a aj tak nás ešte bude obiehať.
Normalna vec takych videi mam kopec z kakerky upchat sa a hned brzda a odbocit asi si spravim nejaku ochrannu tyc na pravu stranu riadidiel a spetaky budu len tak lietat a som potom zvedavy co bude argumentovat kedze ma obmedzil hajzlik a este aj ohrozil nahlou zmenou smeru cez zimu na tom popracujem.kameru by mal mat kazdy kto casto jazdi po meste bikom v povinnej vybave.
b0b0 Čo je zlé na jazde dvoch cyklistov vedľa seba? Veď oni nemusia byť len dvaja, ale kľudne 10 a viac členná skupina. Ľahšie obehneš 5 dvojíc alebo 10 jednotlivcov idúcich za sebou pol metra od krajnice?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked clovek stoji hodinu v kolone rano a vecer, tak sa rozhodne nebude venovat riadeniu ako nejaky absolvent autoskoly a chce si to zbytocne cakanie nejako sprijemnit.
Zasa nebudte taky burani
Peace
No tam pokutovali pekne na 1,5m. Lenze u nas v zakone nie je nic o vzdialenosti auta od cyklistu, len vseobecny zvast o dostatocnom odstupe. Cize jeden sikovnejsi pravnik a mozu si piskat. Okrem toho, ako som videl na bajkoch jazdit mestskych v KE (po chodniku, na cyklochodniku v protismere, po prechodoch atd..) tak prvy nakladiak by ich poslal do jarku.
ak ten článok chcete niekto odomknúť, pošlite mi správu s vaším mailom. N-ko to umožňuje, aj keď to asi bude obmedzené.
Jeho zdôvodnenie jazdy dvoch vedľa seba to u mňa Varga dosť posral. Dvaja normálni cyklisti pri tréningu jazdia zásadne za sebou a striedajú sa. A hlavne nejazdia po krajnici.