Jazdim RSka, pred tym Rka. Ja medzi nimi velky rozdiel aj napriek swinglinku nebadam. Pravda ale je ze su na moju vahu slabe. Vo vacsine pripadov tu v karpatoch stacia, ale ked v ozajstnom strmaku potrebujes "pohodlne" brzdit je to uz riadne citit. Prehrievanie som vyriesil chladenymi doskami aj kotucmi od Uberbike. Nechcem ist velmi do shimana koli kompatibilite s radenim a sedlovkou. Mam v plane v buducnosti kupit REcka a hodit na nich RS paky. To si myslim by uz malo stacit.
vozil som guide rsc nejaky cas,oni brzdia velmi dobre (r ka maju ale asi zle prepakovanie) aj ked su prehriate,vtedy strasne kvilia,ale brzdia. problem ale je,ze realne hrozi pri tom prehriati prasknutie hydro hadice. to som mal vzadu,na karbone,normalne tvrda tazko ohnutelna hadica bola ako z plasteliny. avid trail maju rovnake prasiatko ale inu packu,tam pri prehrievani tvrdne paka,kedze je tam velmi mala nadobka. dost zalezi na kombinacii kotuc,dosticka ,ked je zla, nebude brzdit poriadne nic.
kup zeecka a mas pokoj
vykaslala som sa na kompatibilitu s radenim, teleskopkou a podobne kraviny
brzdi to super, pri mojich 65 kg, mam 180 bezne kotuce , a metaliky vzadu, organiku vpredu
a nebude to tym ze mas prave tych 65kilo a ubrzdi ta cokolvek? ked to prezeniem tak aj Vbrake?
Myslis ze rovnako dobre budu tie Zee brzdit aj ked tam bude sediet 100kg clovek s bajkom o 5kg tazsim?
Nerypem len sa pytam lebo mne sa to nezda take jednoznacne. Mam SLX 675 a je to ako kedy, teraz som dal kotuce SMRT56 co su tusim alivio a mam pocit ze to brdi horsie ako SM-RT30 kotucmi na druhych kolesach ktore boli navyse len 160tky oproti terajsim 180tkam
a nebude to tym ze mas prave tych 65kilo a ubrzdi ta cokolvek? ked to prezeniem tak aj Vbrake?
Myslis ze rovnako dobre budu tie Zee brzdit aj ked tam bude sediet 100kg clovek s bajkom o 5kg tazsim?
Nerypem len sa pytam lebo mne sa to nezda take jednoznacne. Mam SLX 675 a je to ako kedy, teraz som dal kotuce SMRT56 co su tusim alivio a mam pocit ze to brdi horsie ako SM-RT30 kotucmi na druhych kolesach ktore boli navyse len 160tky oproti terajsim 180tkam
jasne jasne V braky, lebo ja mam 65 kilo, a ....jazdim , chapem
zbytocne drat klavesnicu pri takychto debilnych komentoch
tie brzdy jazdi aj moj muz a ma 85 kilo, takze asi tak, ale chapem moje hodnotenie je nybrz k nicemu, tak si precitaj volodajove
P.S. predchadzajuce avid elixir ma ubrzdili, ale mala som krce v prstoch v Alpach
Myslim ze Scarinko este zdoraznil to ze sa pyta a nerype o tom ci je rozdiel brzdit 65 a 100 kg je zbytocne sa bavit
A kedze tu scarinko daval fotku tak usudzujem ( nic v zlom) ze okolo 100 kg bude mat
Tym nechcem povedat ze zeecka neubrzdia aj taku váhu ale to ze niekedy netreba zbytocne reagovat prhko s povyseneckym podtonom
Dik Meco, uz sa mi nechcelo reagovat na Kristinu lebo zjavne necitala co som pisal len par slov co sa jej chcelo. Ja som len pisal ze clovek co ma 65kg asi nemoze uplne zhodnotit ci su brzdy vhodne a schopne ubrzdit aj niekoho 2x tak tazkeho len zo svojej skusenosti lebo taku nizku vahu ubrzdia dobre aj slabsie brzdy IMHO Zee-cka su urco silnejsie ako moje SLX co ma vacsinou ubrzdia.
tak tak si presne aj ja pametam. Avid CODE zavzdusnene sice po mesiaci, ale aj po roku bez zasahu ubrzdili bez hamby vsetko . Preto tie REcka podla mna vobec nebudu zla volba tiez. A kompatibilita pre niekoho kravina, pre mna prakticka vec. Jednak mam rad cisty kokpit, jednak mam 3 bajky so sram/avid brzdami a teda jedno servisne naradie...
Choď sa povoziť niekde inde ako v svojich miestnych brdkoch a pochopíš, že 65 kg silvia s tým čo jazdí môže brzdy zaťažiť viac ako ty so 100 kg. A tým z mojej strany túto tému uzatváram. Stále tu teoretizuješ, pritom dlhší zjazd ako 5 minút si videl akurát vo videu.
Btw vybehla na teba silva, kristina je v tom nevinne
A na tie zeecka ( ako na kazde ine) brzdy je teraz v eshope celkom slusna zlava oproti slx cca 20 eur a uz ked su take vychvalene tak treba ist do toho
Scarinko: no, tiez asi poriadne necitas, ked si mylis Kristinu a silvu, co sa imho pomylit ani neda .. a pokial ta v pohode ubrzdia SLXka, tak si este nesiel ziaden teren. Pretoze na tie brzdy referencie mam a su to tak max. na hradzu alebo po zvazniciach po rovine okolo BA. Ako prvy test doporucujem z Devinskej Kobyly po cervenej na zelenu smer Devinska. No a na margo vahy, tak ako uz bolo spomenute, jazdenie v bajkparku a hlavne to, co silva stvara, by sa za dobry test celkom urcite dalo povazovat
Neviem ako jazdite ale ja v slovenskom raji normalne jazdim azda najvacsie ***** s platnickami b01s shimano m315 uz ked su slx na hradzu tak neviem co si mam mysliet
Samozrejme tie moje sunty su fakt slabe a su urcite na vymenu no nestalo sa mi aby ma neubrzdili (nejazdim prasaciny)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vykaslala som sa na kompatibilitu s radenim, teleskopkou a podobne kraviny
brzdi to super, pri mojich 65 kg, mam 180 bezne kotuce , a metaliky vzadu, organiku vpredu
obe budu metaliky
pozeram ze kotuce asi XT ICE tech podla profilu
jasne jasne V braky, lebo ja mam 65 kilo, a ....jazdim , chapem
zbytocne drat klavesnicu pri takychto debilnych komentoch
tie brzdy jazdi aj moj muz a ma 85 kilo, takze asi tak, ale chapem moje hodnotenie je nybrz k nicemu, tak si precitaj volodajove
P.S. predchadzajuce avid elixir ma ubrzdili, ale mala som krce v prstoch v Alpach
A kedze tu scarinko daval fotku tak usudzujem ( nic v zlom) ze okolo 100 kg bude mat
Tym nechcem povedat ze zeecka neubrzdia aj taku váhu ale to ze niekedy netreba zbytocne reagovat prhko s povyseneckym podtonom
A na tie zeecka ( ako na kazde ine) brzdy je teraz v eshope celkom slusna zlava oproti slx cca 20 eur a uz ked su take vychvalene tak treba ist do toho
Samozrejme tie moje sunty su fakt slabe a su urcite na vymenu no nestalo sa mi aby ma neubrzdili (nejazdim prasaciny)