Na úvod troška dlhšie, budem rád ak si nájdete 2 minutky času na dočítanie do konca
Už dlhšie som sa chystal založiť tému Slovenského cykloklubu (SCK) tu na mtbikeri. Vždy som si ale našiel dôvod, prečo to odložiť. Konečne som sa k tomu dokopal záverom letných prázdnin aj vďaka zmenám, ktoré v SCK plánujeme. Dovoľte mi na úvod krátke predstavenie nášho združenia i keď verím, že mnohí z Vás SCK poznáte.
SCK je občianskym združením, ktoré vzniklo v roku 1994 s cieľom vytvoriť podmienky pre cykloturistiku na Slovensku. Začiatky ako to už býva, boli náročné a ťažké. Tvoril sa systém značenia, legislatíva, prvé pokusy, jednania, testovanie značiek a mnoho iných. Výsledkom bolo povolenie prvej cykloturistickej trasy - Vážskej cyklomagistrály v roku 1997. Samotná norma sa systematicky pripravovala 5 rokov, po podaní, pripomienkach množstva inštitúcii bola schválená v roku 1999. Samotná STN 01 8028 "cykloturistické značenie" bola najväčším úspechom SCK v prvých rokoch fungovania.
S jej prijatím sa začal výraznejší rozvoj značenia cykloturistických trás, začali pribúdať stovky a následne tisícky km značených a povolených cykloturistických trás po celom Slovensku. Vytvorili sa kostrové trasy a trasovania cyklomagistrál na Slovensku. Pravdou je, že väčšina z trás, ktoré vznikli v rokoch 1999 - 2004 boli vedené po cestách II. a III. triedy, čo však vyplynulo z vtedajšej dopravnej situácie, frekvencií dopravy, ale zodpovedalo i vtedajšej forme cykloturistiky. Rozvojom horského bicykla a zvýšením intenzity dopravy sa od roku 2006 postupne začína s prudším rozvojom značenia cykloturistických trás mimo zón dopravy a v horskom prostredí. To prináša nové problémy pri jednaniach s ochranou prírody, vlastníkmi a obhospodarovateľmi lesmi a podobne. Od roku 1998 SCK fungovalo tiež ako akreditované školiace stredisko pre odbornosť značkár cykloturistických trás. Za tie roky sme vyškolili niekoľko stoviek značkárov. Aktívnych značkárov cykloturistických trás je na Slovensku približne 40.
SCK od svojich začiatkov spravuje národný register cykloturistických trás. V súčasnosti je v registri viac ako 14000 km cykloturistických trás po celom Slovensku, viac ako 50% týchto trás je určených pre MTB bicykle a ich pomer každým rokom rastie. Množstvo trás vytvorených pred 15 a viac rokmi zaniká, presúva sa alebo prehodnocuje ich zmysel. SCK priamo spravuje viac ako 7000 km cykloturistických trás. SCK od začiatku svojho vzniku častokrát supľuje úlohu štátu a samospráv pri tvorbe cykloturistických trás. Väčšina z trás na Slovensku totiž spravuje SCK, kluby SCK či iné občianske združenia. Iba menej ako 10% trás spravujú samosprávy alebo ich združenia.
V roku 2013 sa SCK podieľalo na tvorbe národnej cyklostratégie, kde bolo spracovateľom cykloturistickej časti. V roku 2014 sa novelizovala STN 01 8028, ktorá vstúpila do platnosti v roku 2015. Podarilo sa do nej zapracovať množstvo pripomienok, nových značiek, názvoslovia a noviniek. Od roku 2013 SCK prevádzkuje aj www.cykloportal.sk, momentálne s trasami v ZA, TN a TT kraji. Do konca roka pribudne NR kraj a radi by sme stihli aj BA kraj. Na portáloch bude k dispozícii na stiahnutie viac ako 8000 km cykloturistických trás.
Za viac ako 20 rokov fungovania sme absolvovali tisícky jednaní, povolili, vyznačili a spravujeme tisícky km cykloturistických trás. Podieľali sa na tom stovky ľudí. Každému patrí veľká vďaka. Snažil som sa v skratke na úvod priblížiť našu históriu a činnosť i keď je to iba veľmi nahrubo. Rád by som tento priestor využil na komunikáciu s vami, informovanie o aktuálnych novinkách, pripomiekách, diskusiách a dotazoch.
posledný komentár: 20. 11. 2025 o 20:20
posledný komentár: 23. 5. 2025 o 8:07
vôbec nechcem znevažovať činnosť SCK, ktorú si vážim. Ide mi len o vec – t.j. zmysluplný rozvoj cykloturistiky...
1. Neviem, odkiaľ máš, že "zväčša" vedú po asfaltových cestách s premávkou? Viac ako polovica vedie mimo asfaltových ciest a absolútne mimo zóny dopravy.
Michal, na mape cyklotrás Košického kraja som čiernou farbou vyznačil asfaltové úseky s bežnou automobilovou premávkou (viď príloha). Na prvý pohľad je zrejmé, že je ich dosť – myslím, že zväčša
Druhá vec je existencia viacerých bielych miest na mape. A pritom ide o cykloturisticky veľmi atraktívne oblasti. Do očí bijú okrem nížin najmä „biele“ Volovské vrchy a Slovenský kras.
(Podklady som čerpal z uvedenej publikácie - vydanej v roku 2013 s podporou eurofondov, ale veľmi nepraktickej: https://cyklo.hiking.sk/hk/fo/48359/kosicky_kraj_ma_vsetky_cyklotrasy_pokope_v_publikacii.html )
(Poznámka: Viem a kvitujem, že v posledných rokoch sa situácia mení k lepšiemu a robia sa zmysluplné cyklotrasy. Avšak hrdiť sa tým, že v Košickom kraji máme 1307 km cyklotrás ako uvádza publikácia a pritom ide do značnej miery o bežné autocesty je na plač i smiech zároveň...)
1. Daná mapa je značne neaktuálna.
2. Viaceré úseky vyznačené čiernou farbou sú lesné či poľné cesty, prípadne málo frekventované komunikácie. Osobne som ich prechádzal tento rok. Skutočne frekventovaných úsekov je dosť málo, no ako som písal predtým, jednoducho ich nemáš kadiaľ obísť, resp. sa pri povoľovacom konaní nepodarilo povoliť, to čo sa navrhovalo. Ale nebudem sa opakovať s tým, čo som už písal predtým. No chápem, že pre niekoho je frekventovaná aj cesta, kde stretne jedno auto za hodinu.
3. Nechcem tým všetkým povedať, že nie je čo zlepšovať. Áno, aj bielych miest je veľa a kraj má veľký potenciál.
Karol, ale úprimne. Ja neviem, akú odpoveď čakáš a aká odpoveď ťa uspokojí? Treba jednoducho priložiť ruku k dielu a niečo spraviť. Prísť s návrhom, zapojiť ľudí, miestne samosprávy a ísť krok za krokom ako to je v iných regiónoch. Nemôžeš čakať, že tam niekto príde a spraví to. V krajoch, kde aktívne pôsobíme sa systematicky pracuje roky. Nič sa neurobilo za rok či dva.
1. Mapový podklad pri mape je málo prehľadný.
2. Trasy vedúce po asfaltových cestách s bežnou automobilovou premávkou nemožno chápať ako ozajstné cyklotrasy
3. Pri jednotlivých trasách doplniť::
- itinerár trasy (kľúčové body)
- veľmi dôležitú informáciu o povrchu trasy (aspoň v členení asfalt/terén)
- exaktnejšie vyjadrenie náročnosti trasy (existuje na to viacero stupníc)
Držím palce, ide o veľmi záslužnú aktivitu.
Zdravím, po cyklotrase Trstená - Nowy Targ ide Oravská cyklomagistrála: http://za.cykloportal.sk/tazke-mtb-trasy/7-006-oravska-cyklomagistrala
Ale potom odbáča a zbieha do Vitanovej. Ešte chceme dať aj odbočku po PL hranicu.
Ďakujem za zdieľanie, je to stále aktuálne.
Su niekde komplet mapove podklady, kade pojde Vazska cyklomagistrala?
Neviem najst nejake kompletne info - niektore useky sa nedaju dohladat.
Ak nie, je mozne ich zverejnit?
Pokiaľ ťa ale zaujíma nejaké konkrétne úseky musím ich vypýtať, lebo my v SCK to nemáme.