Nad tymi ponozkami som aj ja rozmyslal...teraz trochu lutujem ze som ich nezobral.
Este jedna vychytavka tam bola:
sada predne svetlo + zadna blikacka za 250 aj s baterkami. Ked som to ale chytil, dostal som mensi sok - vaha odhadom okolo pol kila...
Viete co som zistil? v tom lidli mali u nas iba kratke gate, pritom na letaku (nie na nete) som nasiel ze tam maju byt dlhe cyklogate... V dalsom meste ale mali aj dlhe tomu sa slusne povie OKAK
BTW: od pondelka maju v akcii vapku, tak aby ste mali ako cistit tie svoje bajky
heh, noo poviem ti, to iste je aj o tej sade klucov pod sedadlo. Mozes si kupit sadu za X korun alebo si lupis lacnejsiu verziu z lidlu. Neviem ako ostatnym, ale mne sa uz osvecila... je v pohode, aj ked s tymi monterpakami by som asi galuskovy plast nedal dole...
hehe...inak ti co maju bundu uz ste prisli na to, ze sa da zbalit do maleho vrecuska vzadu co je? ked otvorite vrecko na chrbte tak akoby prevratte bundu cez ten otvor a lala-bunda je zbalena..dokonca su tam aj akesi popruhy
cestou domov mam 2, tak som bola kuknut na ponuku..
dopyt po cykloveciach bol 2 ludia na meter stvorcovy
citila som sa ako nebajkerka medzi ostatnymi "bajkermi"
takze dnesny nakup v lidli: zazvorove perniky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ked tam budes tak si kup chipsy, maju fakt dobre
a taktiez tam maju vybornu horcicu
to by bola sranda, keby v tom kazdy dosiel na ten zraz
Mozno Ta predsa len nieco oslovi - celkom kvalitne bezecke anatomicky site ponozky (prava/lava) s antibakterialnou upravou za 99 Sk.
Este jedna vychytavka tam bola:
sada predne svetlo + zadna blikacka za 250 aj s baterkami. Ked som to ale chytil, dostal som mensi sok - vaha odhadom okolo pol kila...
BTW: od pondelka maju v akcii vapku, tak aby ste mali ako cistit tie svoje bajky
taSky
vyskusane..neprakticke..ale aj snaha sa ceni
opravete :-*
dopyt po cykloveciach bol 2 ludia na meter stvorcovy
citila som sa ako nebajkerka medzi ostatnymi "bajkermi"
takze dnesny nakup v lidli: zazvorove perniky