Uvazoval som dlho nez som daco kupil. Fotim uplne najviac krajinu, potom ludi ( uzavrete priestory ) a nase bikove zabery. Taketo ohnisko mi na vsetko sedi. Aj podla LR som pouzival na setaku uplne najviac 18mm a potom este dost casto 55mm iked ovela menej. Spekuloval som nad 21mm manualom a 30mm Sigmov ale tridsiatka je uz proste moc pre mna a manual som uz mal viackrat a nieje to pre mna. No a potom ohlasili tuto 16mm tak bolo hned jasno. Uz som len pockal kym sa bude dat kupit.
No to mas riadne pecky. Tato 16tka je ostra prakticky v celom rozsahu aj v rohoch a skoro vobec neaberuje. Toto im vyslo. Uz teraz ide ako teple rozky.
Nyna možno nieje ***** v dizajne ale v materiáloch a kvalite určite áno
možno áno, ale táto zimná vyzerá rovnako ako moja tímová svojho času, ktorá je na bike absolútne nevhodná, žiadna membrána, len sa dobre uvariť v tom.. ale ako voľnočasové alebo pracovné oblečenie ok, ale aj na takéto využitie by mohli používať kvalitnejšie zipsy, hlavný sa dosť často zle zapína a v zadu som mal vrecko na zips, ktorý sa mi raz zasekol a zrovna som tam mal kľúče od baráku, musel som sa k nim prerezať.
my (BTC Casta) sme si u nich dali robit letne kratke aj dlhe dresy, a aj zimne zateplene dlhe dresy, nohavice..... vyberom materialov a strihov sme stravili s Leom hodiny a hodiny priamo v Nyna aj s majitelom....jasne ze vzdy sme si vybrali top materialy a dodnes je vsetko super....... vase timove asi budu o cene, nie o kvalite ..... nic v zlom
svojho času, keď to bolo aktuálne sme boli jediný pretekársky tím, ktorých sponzorovali, takže by som netvrdil, že to nebolo to top čo nám dali, aj to tak osobne prezentovali... niektoré veci boli lepšie, trebárs zimné čapáky, tie nosím doteraz, niektoré boli nepoužiteľné na bike ako tá zimná bunda.. spoločným znakom väčšiny vecí bolo, že za krátky čas vyzerajú ako 10 ročné, ožmolkované, vyblednuté farby..
Ja som vcera dostal dva balicky. Canyon Neuron 6.9 pre mna a Kellys Desire 30 pre polovicku. Kedze u nas nosi darceky Jezisko, skladat sa bude az pod stromcekom. Nakuknut som ale musel.
Bikejoring netvrdil by som ze to bolo to top co vam davali ?
A k tej kvalite...Mam od nich 5 membranovych bund,okolo 15 kratkych aj dlhych dresov a vela gati aj ostatnych veci...Vela kratkych dresov som len vyskusal a odlozil lebo ten material mi vobec nevyhovoval,ale na druhej strane niektore dresy su kvalitou a materialmi fakt spicka.Nosim dokola asi 3 z velmi priedusnych materialov.Bundy tak isto tato co som pridal k nej ako jedinej som nemal listok co je to za matros a ci to je membrana tak sa neviem vyjadrit ale vyzera ze bude extra tepla skor na turistiku ako vrchna tepla vrstva.Z vnutra je flis.Ale napriklad co mam windstoperky alebo membranove tenke bundy tak tie su fakt top ci na zimu alebo na jesen-jar a funguju bez problemov.Zips na niektorých veciach je horši to je pravda,teda v minulosti byval.Na tych najkvalitnejsich nohaviciach su take vlozky ze kvalitou konkuruju bontrager alebo castelli.
Ps:napr.tento dres co mam od nich je ako keby som nic nemal na sebe https://www.cuore.ch/eu/en/mens-silver-s-sleeve-race-jersey-10062.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.ephotozine.com/article/sigma-16mm-f-1-4-dc-dn-contemporary-review-31732
detto, ale skor taku hracku na hranie
...fotene na iso 12.800 tak trochu to je zasumene
možno áno, ale táto zimná vyzerá rovnako ako moja tímová svojho času, ktorá je na bike absolútne nevhodná, žiadna membrána, len sa dobre uvariť v tom.. ale ako voľnočasové alebo pracovné oblečenie ok, ale aj na takéto využitie by mohli používať kvalitnejšie zipsy, hlavný sa dosť často zle zapína a v zadu som mal vrecko na zips, ktorý sa mi raz zasekol a zrovna som tam mal kľúče od baráku, musel som sa k nim prerezať.
Aký návrh si dáš, taký ti urobia...
len si treba uvedomiť že to na tom tele až také široké teda nieje... každopádne sigma v poslednej dobe "válí" a púšťa von naozaj podarené sklá
A k tej kvalite...Mam od nich 5 membranovych bund,okolo 15 kratkych aj dlhych dresov a vela gati aj ostatnych veci...Vela kratkych dresov som len vyskusal a odlozil lebo ten material mi vobec nevyhovoval,ale na druhej strane niektore dresy su kvalitou a materialmi fakt spicka.Nosim dokola asi 3 z velmi priedusnych materialov.Bundy tak isto tato co som pridal k nej ako jedinej som nemal listok co je to za matros a ci to je membrana tak sa neviem vyjadrit ale vyzera ze bude extra tepla skor na turistiku ako vrchna tepla vrstva.Z vnutra je flis.Ale napriklad co mam windstoperky alebo membranove tenke bundy tak tie su fakt top ci na zimu alebo na jesen-jar a funguju bez problemov.Zips na niektorých veciach je horši to je pravda,teda v minulosti byval.Na tych najkvalitnejsich nohaviciach su take vlozky ze kvalitou konkuruju bontrager alebo castelli.
Ps:napr.tento dres co mam od nich je ako keby som nic nemal na sebe
https://www.cuore.ch/eu/en/mens-silver-s-sleeve-race-jersey-10062.html
Nechápem. To by stáli dva plášte 300€ alebo si myslíš, že o toľko je teraz ten bike drahší.