..moznost, ze ho strcite pod kamion, ked vas bude obiehat zamerne neuvadzam, tak isto ako to, ze sa od neho odrazite, cim ho spomalite
posledný komentár: 14. 6. 2025 o 21:10
posledný komentár: 13. 6. 2011 o 19:18
posledný komentár: 14. 6. 2025 o 21:10
posledný komentár: 13. 6. 2011 o 19:18
Takychto mam najradsej! Co si tym potrebujes dokazat, ked chces niekomu ujst, tak to rob na zavodoch! Ale aspon je sranda, ked vidim ako sa takto predo mnou niekto zo vsetkych sil hrani a moc mu to nepomaha
No ale priznajme si, kazdy sa rad pokusi kolegu znicit. Nie zeby nedoprial novemu kamosovi jazdu v haku, ale len tak pre potesenie, ze zas dnes niekoho pekne rozbil...
No ale priznajme si, kazdy sa rad pokusi kolegu znicit. Nie zeby nedoprial novemu kamosovi jazdu v haku, ale len tak pre potesenie, ze zas dnes niekoho pekne rozbil...
to je uplne jasne... plne suhlasim
normalne robim taku vec ze ked idem poobede (vysoka koncentracia ziletiek) na pezinsku babu po ceste alebo tym smerom a v polke to stacam do lessa tak si na konci mesta pockam na nejaku tu kravu a zveziem sa... hore kopcom sa da ziletkarske tempo udrzat na rovinke mi to robi problem... mam vysoku pretacavost
A k teme by som dodal to, ze sa rad zveziem v zavese, ked je silny vietor, ale solidarne, na striedacku, inak za normalnych podmienok predbehnem, ak idem rychlejsie a ked sa za mna niekto zavesi a udrzi sa, tak ho taham, v pohode.
inak ak mam na to aby som sa striedal tak ano. ak iba ledva visim v haku tak samozrejme nie (ak idem so spolubikermi)