crymo99 nuže povedz čo sa ti na mojom príspevku nepáči :)

init veď ja som ti len vysvetľoval prečo to niekto aj meni....jasné nedá sa to s každou menou...ale niektoré ako napríklad konkrétne XVG ktoré držím ja majú počas jedného dňa... počas dňa sa dá ako dnes napríklad 5 krát predať / kúpiť.... každým vydareným nákupom / predajom ti stúpa počet jednotiek danej meny.... keďže je to lacné mena stúpa to celkom slušne už aj pri zmene kurzu o 1 cent....

s čím samozrejme súvisí to že z dlhodobého hladiska očakávam nárast... tj. to čo z krátkodobého hladiska zarobíš v tej mene navyše je len bonus keď sa z dlhodobého hladiska zdvíha cena danej meny :)

môže výsť, nemusí...uvidíme :)

Prílohy:

Snímka obrazovky 2018-01-13 o 0.07.29.png
Snímka obrazovky 2018-01-13 o 0.07.29.png 66.88 KiB thumb_up1thumb_down

13.01.2018 - 00:10:29
01
imro1 Auto alebo byt si mozes za kryptomeny kupit uz aj dnes, ak najdes cloveka ochotneho akceptovat tu-ktoru menu

matt Herr Kazimir sa nechal pocut, ze by chcel zdanovat prijem z predaja kryptomien, takze tento rok zrejme zacne pracovat na pravnej uprave :)

misopetrovic :y:
13.01.2018 - 00:15:16
00
poviem ti hned co sa mi nepaci, nemas pravdu. Ak by som v case kedy som prvy krat nakupil BTC a ETH (cca leto) iba drzal nic nerobil, tak by som mal 3x tolko co teraz (v prepocte na EURa)... Mal by som menej stresu z tradovania a sledovania kktin, stalo by ma to cele menej casu. Ver mi, ze nevies kde je top a kde je bottom.

ak to ale vies, tak klobuk dole a za rok spravis urcite eazy ciastku, taku ze nebudes muset do konca zivota robit.

Long term tradovanie nieje sranda...
13.01.2018 - 00:18:16
00
lenže ja nehovorím o tradovaní v trvaní dni.....a už vôbec nehovorím o tradovaní kryptomien v ktorých nakúpiš tak 1-2-3ks alebo menej ako 1 ks.... hovorím o tradovaní lacných mien kde máš x tisíc jednotiek... verge stojí 15 centov za kus... ak máš nakúpených čo i len 1000jednotiek predal si keď bola hore...a klesne čo i len o jediný cent spraví ti to hneď x kusov do plusu.... a ako si môžeš všimnúť graf čo som postol vyššie (je z dneška) za deň to urobíš kludne 5 krát..... a aké nervy?
šak nastavím automaticky predaj ak to stúpne o 1-2 centy potom zase nákup ak to klesne a neriešiš... :)

s predvídatelnými menami sa to dá robiť bezproblémov.... verge takto lieta hore dole už celé dni...

robiť toto s tvojím spomínaným btc alebo eth sa moc nedá lebo ak by som v rovnakej sume nakúpil btc tak mám 0, volačo.... a pri cene btc by mi nárast o 100 eur a následný pád o 100€ pri predaji a nákupe asi ledva zarobil na fees....
13.01.2018 - 00:24:28
00
ved ked to vies predpovedat, tak preco dotoho nenalejes viac penazi ? obchodujes mesiac na burze v sialenom bull markete a si najvacsi trader.
13.01.2018 - 00:26:44
00
jáj zase mi vkladáš do úst niečo čo som nepovedal....

obchodujem na bittrexe, obchodujem s pár stovkami dolárov

nikde nevravím že som najvacsi trader....to píšeš ty

nikde nevravím že to viem predpovedať...to zase píšeš ty


píšem že tá mena už x dní lieta rovnako hore dole takže sa dá predpokladať že to tak pôjde aj naďalej a preto proste nastavím nákup predaj a čakám....ako sám vidíš písal som že posledný nákup sa nezadaril a už dva dni holdujem....

prečo do toho nenalejem viac peňazí?

lebo ako vidíš nie vždy to víde
lebo by si do toho nemal dať viac ako to o čo môžeš prísť
lebo mi stačí ak to zarobí pár eur denne a nemusím byť posratý že prídem o celé úspory...
LEBO ak by to nevyšlo tak by som bol podráždený a vypisoval nenávistne na fórum cudzím ľuďom ako ty teraz :lol:

a čo si ty taký podráždený? niečo ti nevyšlo a prišiel si o prachy alebo čo?
13.01.2018 - 00:31:47
00
nie som podrazdeny, ber to ako radu nic ine :) Mna to stalo iba "potencionalny zisk" a to zamrzi tiez.
13.01.2018 - 00:41:00
00
to sme to ako spolocnost "dobojovali"...
https://svet.sme.sk/c/20736552/v-norsku-na-uliciach-zobru-peniaze-aj-cez-aplikaciu.html?ref=trz

uz len vymysliet aplikaciu aby im clovek mohol hodit nejaku tu kryptomenu.
13.01.2018 - 00:59:29
00
no dal som do toho na zaciatku (2 mesiace dozadu) cca 200e ze skusim sa pohrat, teraz tam mam odhadom 700$ v roznych coinoch... na taky urok by som v banke cakal asi 150 rokov :D
13.01.2018 - 01:46:49
02
Keby len v banke, ale ani Drukos a BMG Invest by ti taky urok neponukli. Mozno "kamaratstvo" s Ficom. :D
13.01.2018 - 03:20:15
00
matt napísal:
niekde som cital ze "kryptomeny maju buducnost ako platidlo len vtedy ak zacnu byt regulovane"...a nieco pravdy na tom asi bude. mame tu dobu kedy chce minister financi zdanovat aj sprepitne casnikom, neplatenie dane sa tresta pomaly viac ako vrazda, ale ohromne mnozstvo ludi si zrazu mysli ze kryptomeny su buducnost pretoze su decentralizovane...

Samozrejme kto chce, preco by na tom nezarobil...ceny lietaju sialene hore-dole, preco neskusit stastie ze clovek vyberie jackpot alebo si proste zarobi kazdy den na kavicku, dve, tri...desat. Ale rovnako nevnimam momentalne kryptomeny ako platidlo... ( co mozno aj bol povodny zamer...a mozno ani nie :) )


sme na uplnom zaciatku, a ano bitcoin je momentalne nepouzitelny ako platidlo. Na internete v 90tych rokoch by si tiez nevytvoril eshop ;) Daj tomu ale niekolko rokov, a ked bude spojazdneny ligthning network a instantne transakcie "takmer" zadarmo, myslim ze sa najde viacero sposobov vyuzitia btc.
13.01.2018 - 09:00:02
01
user_id napísal:
imro1 Auto alebo byt si mozes za kryptomeny kupit uz aj dnes, ak najdes cloveka ochotneho akceptovat tu-ktoru menu

matt Herr Kazimir sa nechal pocut, ze by chcel zdanovat prijem z predaja kryptomien, takze tento rok zrejme zacne pracovat na pravnej uprave :)

misopetrovic :y:

Tak áno dá sa aj teraz, no myslel som to skôr tak, že o pár rokov si pôjdeš kúpiť napr. nová auto a budeš mať na výber platbu v klasickej mene alebo krypto. No je to zatiaľ len fikcia a budúcnosť, môže to byť a nemusí. Ale myslím, že o pár rokov sa toho dočkáme :)
13.01.2018 - 10:16:13
00
tino888 napísal:
sme na uplnom zaciatku, a ano bitcoin je momentalne nepouzitelny ako platidlo. Na internete v 90tych rokoch by si tiez nevytvoril eshop ;) Daj tomu ale niekolko rokov, a ked bude spojazdneny ligthning network a instantne transakcie "takmer" zadarmo, myslim ze sa najde viacero sposobov vyuzitia btc.


Ale sa vobec nehadam ze je to na zaciatku...proste momentalne sa da zarobit na ich nakupe/predaji, alebo do nich vlozit istu cast svojich financii a cakat ci sa zhodnoti. Ale ako platidlo su zatial "nepouzitelne" ( nepisme teraz ze sa s nimi da kupit niekde kavicka, alebo niekde hamburger ). Zatial najviac suhlasim s tymto textom :

"Bubliny vyzerajú vždy rovnako. Tí ľudia, ktorí zažili dot-com bublinu by vám mohli potvrdiť, že správanie sa kryptomien veľmi pripomína správanie sa firiem počas rokov okolo nového milénia. Či už to sú akcie technologických firiem, alebo tulipány, bubliny majú vždy rovnaký priebeh.

Vyletia nahor ako rakety a následne padnú ako kamene. A s poriadnym rachotom.

Tým ale nechcem povedať, že bubliny sú zlé. Práveže naopak. Z tých najväčších bublín vznikli najväčší giganti, ktorých dnes všetci poznáme. Či už to je Amazon alebo Google, sú to firmy, ktoré vznikli počas dot-com bubliny, pri ktorej krachlo obrovské množstvo firiem. A dôsledky takejto bubliny môžu byť ešte väčšie.

V roku 1636 zničila holandskú ekonomiku Tulipánová mánia. Za jednu cibuľku tulipánu ste si na vrchole vedeli kúpiť celý dom. Tesne po spľasnutí bubliny boli cibuľky bezcenné. Dnes sú tulipány najväčším vývozným artiklom pre Holandsko.

Bubliny sú súčasťou našeho života a predstavujú fázu, ktorou si trhy z času na čas prejdú. Samozrejme, budú pri nej škandály. Budú pri nej krachy. Bude pri nej veľa kriku, že to nie je fér. A budú aj obrovské majetky, ktoré sa vďaka nej vybudujú.

A tak ako nezmizli tulipány, technologické firmy ani autá, aj kryptomeny tu zostanú. A budú meniť svet. Tak ako zmenil svet internet."
13.01.2018 - 10:52:27
05
imro1 napísal:
Tak áno dá sa aj teraz, no myslel som to skôr tak, že o pár rokov si pôjdeš kúpiť napr. nová auto a budeš mať na výber platbu v klasickej mene alebo krypto. No je to zatiaľ len fikcia a budúcnosť, môže to byť a nemusí. Ale myslím, že o pár rokov sa toho dočkáme :)


No vidis, az o par rokov a za auto. A pritom uz dvaja z tejto temy ste chceli uz teraz, aby vam Cervo predal tovar za krypto. Musel by byt uplny blazon, aby tu take nieco zaviedol. Trosku sa zobudte chlapci.
13.01.2018 - 10:55:36
00
:) tak ja to vidím tak ako som napísal, určite to nebude hneď, je to predsa len pre väčšinu ľudí novinka a mnohí o kryptomenách ani nepočuli, možno tak o BTC a niečo teraz keď sa plánuje ich zdaňovanie :). A ja som nepísal, že by som chcel teraz niečo kupovať z tunajšieho eshopu za kryptomenu, tak nepíš že ste chceli ;) , lebo zas niečo vytrhávaš z kontextu.
13.01.2018 - 11:18:08
00
keyboard_arrow_up