Hej, aj ja som dúfal, že v hore to bude trochu primrznuté no nebolo ... máš pravdu, je to na tej skale povyše Markovice. Moc to tam nemám pojazdené, tak som šiel len tak na náhodu, ani neviem ako som sa tam dostal
matto88 tie dva zjazdy z Markovice si zišiel bez znášania? Lebo vyzerá to tam celkom strmo a aj skaly, skôr pre nejaké enduro... dlhšie sa tam chystám tak by ma to zaujímalo
Inak na tú skalu vyššie nad Markovicou by sa dalo krásne vyšlapať nebyť padnuteho stromu na začiatku
matto88 tie dva zjazdy z Markovice si zišiel bez znášania? Lebo vyzerá to tam celkom strmo a aj skaly, skôr pre nejaké enduro... dlhšie sa tam chystám tak by ma to zaujímalo
Inak na tú skalu vyššie nad Markovicou by sa dalo krásne vyšlapať nebyť padnuteho stromu na začiatku
Ten prvý zjazd, z tej skalky povyše to je celkom chuťovka. Začiatok a koniec som znášal/skaly, blato), ale za sucha zo spusteným sedlom na doraz by som si trúfol tak na 2/3 trailu. . Ten druhý zjazd, z Markovice cez Langáčsku cestu, myslím, že za sucha väčšina v sedle. S martinzz sme si písaly, že by nebolo naškodu, niekedy, ked bude suchšie, tam dať nejaký spoločný výjazd. Mohly by sme to spojiť aj s Jeleňom a Klepáčom a ukončiť bud opekačkou na Kýškach, alebo aspoň pivkom v Kolačíne
Zimny Inovec. Od chaty hore po ceste pre mna takmer vsetko tlacenie (tensie plaste, vysoky tlak), lto dal dost v sedle. Zjazdik dole po cervenej super. Dojem skazil len usek s tazbou pod Humiencom, ale blatu sa tam dalo takmer uplne vyhnut.
Rám s tlmičom a kľukami bol odcudzený v Trenčíne z nedele na pondelok. Tak ak by niekto dostal dobrú ponuku na kúpu rámu Giant Anthem r. 2010 s tlmičom Fox float RP a kľukami XX dajte vedieť. PS rám je prasknutý. O tom lúpežník asi nevedel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/clubs/335863
ako na skalu nad Markovicou
https://www.trailforks.com/trails/markovica-vrch-access/
a este je tu moznost ist z Markovice vrch zhruba podla GPX
Ten prvý zjazd, z tej skalky povyše to je celkom chuťovka. Začiatok a koniec som znášal/skaly, blato), ale za sucha zo spusteným sedlom na doraz
mato , tak si to dnes uzi , aby sa to do rana neroztopilo
bezvetrie, sneh dobre pojazdný a ja musím pracovať
Posledna foto - oproti minulemu roku sa vymenil fotograf s fotografovanym a prava noha za lavu. Miesto to iste
https://www.mtbiker.sk/foto/302627/7812_fotky-z-vyjazdov_59d53d0f13fa8jpg.html