chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Aky tmel značka? lebo No tubes som mal a po dvoch mesiacoh tiež, suchotina, plašť Tubelessystem Tubeless Easy TL Schwalbe. To chcem povedať, ze to bolo krasne utesnene a vyschol.
JOE"S Elite Racer"s Sealant, 8 mesiacou pokoj, zalepoval krasne defekty.
to je jedno zo serioznych videjí, v ktorom nie je z rýchlika opísaný len postup "ako na to" , ale má prídavnú hodnotu v "ako na to, keď to nejde tak, ako to má ísť" a popis chýb a čoho sa vyvarovať. To je presne to, čo mi chýba vo videjkách z MTBIKER productions
Viaceri sme tu pisali ze No Tubes Quart tmel nezatesni tenkostenne plaste. Nasiel uz niekto tmel ktory je bezproblemovy aj na plaste ako Conti X-King RaceSport. Som pred kupou dalsieho tmelu, No Tubes Quart tmel 473 ml som tam uz postupne ponalieval cely. Vydrzal cca 6 mesiacov flasa a stale presakuje cez bocnice. Ziadna kaluz, ale vlhky plast nonstop.EGLIL si stale spokojny s tym JOE"S Elite Racer"s Sealant ? Skusal ho niekto na tenkostenny plast ?
Hlavne si je potrebné uvedomiť, že plášte Conti vo verzii Race Sport "NIE SÚ URČENÉ" pre bezdušové použitie.
To je verim vsetkym jasne uz ked ich kupuju, ak by presakovali Conti "ProTection" alebo "Performance" to by uz bol velky maler. Napriek tomu, ako to tu sledujem vela ludi jazdi "papierove" ultralahke pneu. ako bezdusaky. Niekto uspesnejsie, niekto menej uspesne (ako ja). Rad by som radu od tych uspesnejsich.
Aj Schwalbe vo verzii Lite Skin sú síce tiež "paieráky", ale dajú sa utesniť. Schwalbe hovorí, že sa dajú utesniť, ale je to dlhší proces ako u verzie SS. Osobne verziu LS teda vozím vpredu a SS vzadu. Používam už iba výhradne tmel Notubes.
Naproti tomu Conti RS nemajú na bezduše prispôsobené ani patky ani boky. Conti o nich píše, že nie sú určené na bezduše. Osobne som ich skúšala a jazdila na Race King vo verzii Race Sport asi mesiac. Jazdné vlastnosti skvelé. Plášť sa správal ako galuska. Potom ma však už prestalo baviť stále podlepovať škrabance na bočniciach cez ktoré unikal tlak. Možno na upravené cyklochodníky a na vyšší tlak by stačili. Ja však vozím vzadu tlak cca 1,4bar a vtedy bočnica dosť pracuje pretože plášť často chodí až takmer na ráfik. A vtedy sa bočnica pravidelne dostáva do kontaktu s kameňmi, koreňmi a pod. Pri vyššom tlaku sa bočnica toľko nevydúva a tak je preto možné, že niekomu vydrží takýto plášť v ľahkom teréne dlho. Ale používanie vysokého tlaku zase zabíja vlastnosti tohto plášťa a tubeless systém tak IMHO stráca zmysel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marinada, čo to je rychlo... koľko krat do roka dolievaš/koľko ml?
JOE"S Elite Racer"s Sealant, 8 mesiacou pokoj, zalepoval krasne defekty.
http://www.mbr.co.uk/news/tubeless-tyre-mistakes-370097
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/tmel-joes-no-flat-elite-racers-500ml/2178
To je verim vsetkym jasne uz ked ich kupuju, ak by presakovali Conti "ProTection" alebo "Performance" to by uz bol velky maler. Napriek tomu, ako to tu sledujem vela ludi jazdi "papierove" ultralahke pneu. ako bezdusaky. Niekto uspesnejsie, niekto menej uspesne (ako ja). Rad by som radu od tych uspesnejsich.
Novy obal ?
http://www.joes-no-flats.com/Products/670/Joe%27s-Elite-Racer-Sealant#&gid=1&pid=4
Naproti tomu Conti RS nemajú na bezduše prispôsobené ani patky ani boky. Conti o nich píše, že nie sú určené na bezduše. Osobne som ich skúšala a jazdila na Race King vo verzii Race Sport asi mesiac. Jazdné vlastnosti skvelé. Plášť sa správal ako galuska. Potom ma však už prestalo baviť stále podlepovať škrabance na bočniciach cez ktoré unikal tlak. Možno na upravené cyklochodníky a na vyšší tlak by stačili. Ja však vozím vzadu tlak cca 1,4bar a vtedy bočnica dosť pracuje pretože plášť často chodí až takmer na ráfik. A vtedy sa bočnica pravidelne dostáva do kontaktu s kameňmi, koreňmi a pod. Pri vyššom tlaku sa bočnica toľko nevydúva a tak je preto možné, že niekomu vydrží takýto plášť v ľahkom teréne dlho. Ale používanie vysokého tlaku zase zabíja vlastnosti tohto plášťa a tubeless systém tak IMHO stráca zmysel.