zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Super sealant síce zalepil, ale trvalo mu to aj niekoľko minút a musela som pritom dofukovať a otočiť koleso dierou dolu. Osobne sklamanie a vrátila som sa späť k Notubes.
Lenze do toho Racesport budes musiet dat 2x tolko tmelu.1 davka ti zatesni vsetky pory na plasti,mala by.Teda plast nasiakne ako spongia.Potom das druhu davku,ktora uz by mala fungovat v pripade defektu.Teda neusetris na hmotnosti nic.A radsej kup Protection a nemusis riesit slzenie bocnic,rychle vysychanie tmelu v plasti....
Bade, Tesak Teraz ste mi dali. Nikde som o tom eco nic nenasiel, tak si vravim, skusim ked vyrobca tvrdi, ze je to na tenke bocnice. No, ale ak nelepi defekty, tak to je dost podstatny problem u tmelu na defekty.
Zmenim teda tu objednavku na Elite Racer a uvidime.
Defekty som mal cca 3 a vsetky hned zalepil.
Ak som to prehliadol ospravedlňujem sa, ale aké máš plášte, ako dlho ten eco používaš, koľko dolievaš a ako často?
Asi zalezi na aky rafik.
Ja som napriklad spokojni nebol, mal som nahodeni auto ventil a musel som ho dat prec, lebo mi dobre netesnil.
Dal som redukciu a galuskac s oblznikovou tesniacou plochou a vetko sadlo na jednotku.
Mal som 23 vnutorny priemer a dost hlboky stredovi profil zlabu a nesadlo to.
Ale utesnit sa to musi dat nech tam bude hociaka diera.