Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravím vás, mám taký problém, že pri brzdení prednou brzdou (V-braky) mi vibruje predná vidlica (Suntour XCR-LO/120mm) Dotiahnuté mám všetko, brzdové gumičky vymenené, ráfik čistý. Proste tá spodná časť vidlice začne vibrovať...neviete čo s tým?..Ďakujem
Zobraziť komentár 10.03.2018 - 13:53:53
00
A kedy si robil na vidlici servis? Možno je v nej už všetko vybehané. (U XCR možno bude lacnejšia výmena za novú ako repas.)
Zobraziť komentár 10.03.2018 - 17:26:58
00
XCRku som mal, ale s kotucom.. ma trosku volu, ale ak sa o nu dobre stara, funguje..
- osobne by som skor hladal problem v brzde - skus skontrolovat spravnost zbiehania brzdovych klatikov, ako prva by mala dosadat predna hrana klatikov. Moze byt, ze ak je nespravne nastavena zbiehavost a zacne skor brzdit zadna cast klatika, moze to rozvibrovat brzdu a to sa prenesie do vidly.
A hlavne treba skontrolovat ci mas spravne dotiahnute skrutky drziace brzdu na vidle..
Zobraziť komentár 10.03.2018 - 20:59:54
00
rozobratú som ju mal nedávno, všetko je v poriadku, ale je pravda, že cítim tam vôľu...klatiky skusim nastavit, skrutny su dotiahnute napevno, ale aj tak tam je trochu vôľa...keby som chcel kúpiť novú vidlu, je niečo schopné na V-brake? alebo by som už musel dat kotúč?
Zobraziť komentár 11.03.2018 - 00:38:53
00
Obavam sa ze na v-cko toho vela nebude, mozno z bazaru... Prechod na kotuc je idealny, ale zahrna okrem brzdy aj vymenu naboja...
Zobraziť komentár 11.03.2018 - 12:35:10
00
oki to som si aj myslel, ked si zratam novú vidlu, kotuce dopredu aj dozadu, naboje, tak to asi popozeram po novom biku...
Zobraziť komentár 11.03.2018 - 17:02:05
00
keyboard_arrow_up