ceruzka . nejak si ma nepochopila. Reagoval som na poznamky ze treba z lepsieho uhla, ja som na strane dievčat. A teda ak ma niekto potrebu lepsi uhol a podobne somariny nech si najde na nete. Foto co sa tu davaju su ake su a hotovo. Ide o to podelit sa o pocity z dna ostatnymi.
Amen.
Uz tu boli aj nedoskladane cestaky... no neviem aky to malo vyznam sem davat, ked je to galeria cestakov a nie komponentov a nepojazdnych skoro bicyklov
Ledavi práveže ťa chápem, no ja na strane "dievčat" nie som. A nesúhlasím s tým, že netreba z iného uhla. Pokojne 360 panorámu. I keď tá tu ešte asi nebola. Zatiaľ. Lebo je to prezentácia nielen dotyčného bicykla, ale aj majiteľa. Ako si dal záležať. Či štýlom "pokochajte sa, tešte sa so mnou a potichu záviďte" alebo "tu ho cvaknem, len nech je". Tebe to možno stačí, pre mňa je to odfláknutá robota.
Do Galérie našich cesťákov nepatrí žiadna fotka z netu (ani tá, ktorá mi ukáže užívateľov bicykel z iného uhla). Lebo je to Galéria našich cesťákov a nie cesťákov z netu, youtube atď., že Ledavi
Ak by vám niekto ponúkol, že váš bicykel pôjde na výstavu a potrebuje dať foto do katalógu, nafotili by ste ho lepšie? Ak by ste ho chceli predať, nafotili by ste ho tiež lepšie? Lebo však fotka predáva. Ak nie, pokračujte vo svojom trende. Ak áno, nafoťte ho najlepšie, ako sa dá. Aj za cenu, že sa nepochválite hneď
Kristina ako to, že sem nedávaš fotky z výjazdov?! Si normálna?! Sem každý dáva fotky z výjazdov. Už aj nahoď nejakú foto ako dôkaz, že jazdíš. Myslím na bicykli
To, že sem dávam fotky z netu bolo ironické akože vtip
boa pekna baba sem da peknu ziletku a vam to aj tak iebe...ja uz ozaj nicomu nerozumiem.
Vikina aspon vidis ze za ten rok sa tu nic nezmenilo, resp. je to tu este horsie ako predtym
boa pekna baba sem da peknu ziletku a vam to aj tak iebe...ja uz ozaj nicomu nerozumiem.
Vikina aspon vidis ze za ten rok sa tu nic nezmenilo, resp. je to tu este horsie ako predtym
Veru ta dnesna mladez nema uctu k nicomu. (cest vynimkam)
Asi nie kazdemu stupa tlak v gatiach ako malemu chlapcovi z toho, ze tu ma Vikina profilovku, i ked dala nafigu fotku. Ci? Niektorym ide o podstatu - o Galeriu nasich cestakov bez ohladu na to, kto ten cestak pridal Vikina viem, no moja reakcia nebola na teba. Ledavi nemam. Nepotrebujem ju.
Ledavi ak si si nevsimol, tu sme v Galerii. Riesia sa tu bicykle, nie ludia. Vzhladom na to a na fakt, ze vies o mne prd makovy aj tvarohovy, ta poprosim, aby si si strcil svoje posudzovanie mojej osoby za klobuk alebo do prdele. Vyber uz necham na teba. Vdaka
Vikina Ale nooo, podobne sposoby pouzivaju male deti. Ty uz mas viac. Ci profilovka klame? To by ti vzalo dost folloewrov na insta...Ale ine sa chcem opytat - preco cestak a preco cestak do takej miery, ze mtb ide z bytu? Okrem obmedzeni priestoru na skladovanie samozrejme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aj ja chcem ist na kavu s Vikinou
Amen.
Uz tu boli aj nedoskladane cestaky... no neviem aky to malo vyznam sem davat, ked je to galeria cestakov a nie komponentov a nepojazdnych skoro bicyklov
Ak by vám niekto ponúkol, že váš bicykel pôjde na výstavu a potrebuje dať foto do katalógu, nafotili by ste ho lepšie? Ak by ste ho chceli predať, nafotili by ste ho tiež lepšie? Lebo však fotka predáva. Ak nie, pokračujte vo svojom trende. Ak áno, nafoťte ho najlepšie, ako sa dá. Aj za cenu, že sa nepochválite hneď
Kristina ako to, že sem nedávaš fotky z výjazdov?! Si normálna?! Sem každý dáva fotky z výjazdov. Už aj nahoď nejakú foto ako dôkaz, že jazdíš. Myslím na bicykli
To, že sem dávam fotky z netu bolo ironické akože vtip
Tak to ja musím mať kur...skú radosť
Veru ta dnesna mladez nema uctu k nicomu. (cest vynimkam)
Nie je vo vašej skupine náhodou aj taký hlučný východniar čo roky rokúce býva v Pk a tvári sa že robí triatlon. Mirko meno jeho.
Asi nie kazdemu stupa tlak v gatiach ako malemu chlapcovi z toho, ze tu ma Vikina profilovku, i ked dala nafigu fotku. Ci?
Vikina viem, no moja reakcia nebola na teba.
Ledavi nemam. Nepotrebujem ju.
Vikina Ale nooo, podobne sposoby pouzivaju male deti. Ty uz mas viac. Ci profilovka klame?
maa nove kolo alebo pozicane?
A taky slusny chlapec to bol pokial bol v KE. Trenovali sme spolu na vode (vodny slalom). To Blava ho skazila