ceruzka To ty si začal mudrovať nad fotkou. Viki sa chcela iba pochvalit novym bikom. A namiesto toho si zacal poucat ako to ma byt fotene. Jááj. Tak svoje mudrovanie si strc za klobuk Ty. Prepačte foristi za smog,ale nemam rad ked niekto vrta a poučuje.
uz aj tento topic dpc horsi jak chat
lakko si tu chatuje o niekom z vychodu s turbim
ceruzka si tu chce chatovat preco cestak a nie kros
Slavo tu vrta furt do tej ceruzky---
3 stranu spamu o viktoriinej ziletke
bandaliro sem drbne nejaku osprejovanu skaredu budovu bohviekde v tramtarii strcenu:
hroza
oneeee...a nechcete ist na pokec vy vsetci alebo rovno za GZA do temy muky skaredeho tenistu?
A taky slusny chlapec to bol pokial bol v KE. Trenovali sme spolu na vode (vodny slalom). To Blava ho skazila
Myslim ze naseho Mirka nic nepokazilo. On je on. Posledne mu rok vtlkam do hlavy ze prisiel cas zacat robit zazitkovu cykloturistiku a nie sa srat po pretekoch.
Mas pravdu, Ledavi, jepe ti dostatocne. Tak najskor posudzujes moju osobu a teraz to otocis uz na fotku a zase na mna? A nie je ti blbe, ze nevnimas ani napisany text, ktory sam vypotis? To, ze nevies pouzivat ani rodove koncovky je iba ceresnicka na torte. Mas dalsiu pravdu - nepostavil sa mi, ked sem dala Vikina odflaknutu fotku svojho bicykla len preto, aby sa silou mocou pochvalila a dostala obdiv, ako on ziada inde. Nemam zaujem ju pretiahnut ani v myslienkach, tak ako minimalne polovicka fora a 3/4 tych, co reagovali na jej bicykel. To, ze si z nej urobil martyrku, ma iba pobavilo. Ego je svina a ked sa mu nedostane na blbom internete pochvaly, potom sa z ludi robia obete. Uzi vecer
canopus jedna otazka je uz chat? Ak by odpovedala, tym by to koncilo. Ak nie, skoncilo by to tiez. Ci?
nikoho nezaujma v tejto teme tvoja otazka,toto je tema GALERIA CESTAKOV a nie vykecavaci topic: bud jej to napis do PMky alebo rovno do pieskoviska ... si 1x na internete ci co,lebo sa mi zda,ze zjavne ano,ked mas tendenciu zasierat aj toto vlakno
a ty si Boh alebo veštica z audiotextu, keď sa staviaš do pozície hovorcu všetkých? Okrem jadrovej elektriny a samoštúdia medicíny máš aj tieto schopnosti? Moja otázka bola obyčajná, nič viac. nič menej. Nemám dôvod jej písať PM ani do Pieskoviska. Dala cesťák sem. Snáď chápeš súvislosť. Zdať sa ti môže čokoľvek, ale stále to bude iba zdanie. Rovnako tento topic zasieraš, ale to ti už nevadí, že?! Fakt úžas.
Pridam sem moj s finalnym setupom (naozaj finalny, aj ked samemu mi to znie divne). Zaklad ako ram a sada 2x10 su z r.2010. Vlani vymenene kluky + 4iiii powermeter, lizard skin. Za bikove pedale (kvoli zimnym mtb tretram), nezrovnane ventilky a spinu si davam 3 vychovne facky a ban na 1 den.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
treti rok na nom jazdim - ako nove
Turbi nie som tu s partiou
lakko si tu chatuje o niekom z vychodu s turbim
ceruzka si tu chce chatovat preco cestak a nie kros
Slavo tu vrta furt do tej ceruzky---
3 stranu spamu o viktoriinej ziletke
bandaliro sem drbne nejaku osprejovanu skaredu budovu bohviekde v tramtarii strcenu:
hroza
oneeee...a nechcete ist na pokec vy vsetci alebo rovno za GZA do temy muky skaredeho tenistu?
Myslim ze naseho Mirka nic nepokazilo. On je on.
canopus jedna otazka je uz chat? Ak by odpovedala, tym by to koncilo. Ak nie, skoncilo by to tiez. Ci?
A Ledavi nemusíš mi písať ďalšie správy s vyhrážkami. Pokojne píš verejne