... v mojom prípade to bol chlapík vo veku 30-40rokov.... ...
Takého Ozembucha nedokázala vychovať vlastná mater, škola, ... proste nikto a Ty to skúsiš?
Tiež som kedysi chcel prevychovať kdejakého lempla, ale už som to vzdal ... verím tomu, že lempl natrafí na ešte väčšieho lempla a nie je krajší pohľad, ako si dvaja ***** dokazujú, kto je väčší ...
Takého Ozembucha nedokázala vychovať vlastná mater, škola, ... proste nikto a Ty to skúsiš?
Tiež som kedysi chcel prevychovať kdejakého lempla, ale už som to vzdal ... verím tomu, že lempl natrafí na ešte väčšieho lempla a nie je krajší pohľad, ako si dvaja ***** dokazujú, kto je väčší ...
chvíľu som si myslel že tú pani na prechode nevidel pretože sa mi lepil na riť jak ***** a keď som začal asi 100 metrov pred prechodom pozvolne spomalovať a blikol som pani ktorá teda vkročila do prechodu tak ma ***** obehol a dupol na to...
priznávam ja tam bežne jazdím skoro 70 na tacho... on ešte pridal takže pod 90 nešiel...
pri zváračáku som teda skúsil zatrúbiť že čo to bolo? a kludne by som sa ho spýtal či tú pani nevidel...ale vzhľadom na jeho prudký výbuch a nasledujúce nebezpečné chovanie som radšej len počkal kým sa vyzúri pri mojom zamknutom aute a odíde...
cokupit a policajti by to uzavreli ako tvrdenie proti tvrdeniu...ja som bol v aute sám, on bol v aute sám...ak tam nieje v tých miestach kamera..ktorá tam tuším nieje (sú len na niektorých križovatkách mám taký pocit) tak by asi veľa nevyriešili...
ak si dobre pamätám zo školských čias.. na slovensku platí prezumpcia neviny... takže kýmnedokážeš opak človek je nevinný....
scarinko narazal som na to, ze zivot takych a im podobnym mal byt milosrdne odobraty v kaucukovom obale (guma, sprcka, kondom)a trvat par minut, nez ich kysle prostredie celkom neznici... A ak sa to nestane, tak potom ako pisal heca.
Mišo keď nič neoznámiš, máš 100% pravdepodobnosť, že sa ani nič nezmení. Ak to oznámiš, tak šanca že sa niečo zmení je oveľa väčšia. A výsluchových techník je veľké množstvo, by si sa čudoval, koľkí páchatelia sa priznajú. Niektorí sa svojimi skutkami doslova hrdia. Každopádne snáď si zistil, že trúbenie nie je najlepší nápad, nehovoriac o tom, že je to tiež priestupok.
Ja viem ze trubenie v meste je priestupok... Toto je prvy krat co ale na zatrubenie niekto zareagoval takto.... Zvacsa sa dotycni ospravedlni...tento bol ale majster svetla ocividne a straaasne sa musel ponahlat niekam
Hovorim mat video asi si dam tu namahu a aj nevyspaty by som to odniesol/ poslal na dopravny inspektorat...
Ale bez videa som sa siel radsej domov vyspat....
Musim konecne kupit autokameru momentalne pouzivam gopro a to nieje idealne riesenie ?
Mišo, najlepšia obrana je útok? Napísal si, že trúbenie v obci je priestupok. Nie je. Tak sa teraz nevykrucaj.
A ideš aj do jazykového okienka
Edita: ale aspoň som ťa donútil pozrieť do zákona a teraz to už budeš vedieť.
Ten zakon poznam... Nieje dolezite ako to nazvem.ale to ze viem.ze to je zakazane....a to som vedel aj predtym mily astro....
Trubenie beries ako utok? A teraz nehovorim o vytrubeni ale o prostom tuknuti do truby...
Bolo to len o otazke preco to urobil...
Hadam nechces moje tuknutie do truby prirovnavat k nebezpecnemu mysickovaniu cez dva pruhy a prudkemu zablokovaniu oboch pruhov co spravil ten impotent...
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Kristepane Mišo! Čítaj prosím s porozumením. Ja som nenapísal aby si vracal vodičák lebo si trúbil ale preto, že si tvrdil, že trúbenie v meste je priestupok čo znamená, že nepoznáš zakon. O tom to je, kapišto?
Preboha hadam je jedno (z pohladu toho ze to je zakazane) ci to nazveme porusenie zakona alebo priestupok..ide tu predsa o pointu a tou je to ze to je "zakazane"...
Sorry ze som to nespravne pomenoval ako priestupok a nie ako zakon ale pointa je stale rovnaka...a pointu davno poznam....
Ja chapem ze ti ocividne nevyslo nachytat ma na pointu(ktoru ovladam) tak si si aspon zaslovickaril....ak ti to urobilo den..nech sa paci...
Ok, aby sme to uzavreli dám ti jednoduchú otázku: smieš v obci použiť zvukové znamenie/zatrubit bez toho aby si porušil zákon/spáchal priestupok? (je jedno ako to nazveme).
miso nepochopim naco si trubil na krizovatke zamknuty v aute. Mal si zatrubit uz vtedy ked sa to stalo aby si odvratil nebezpecie. To ze na niekoho trubis o par km dalej na krizovatke si moze kazdy vysvetlit inak. Ja by som si na krizovatke myslel ze si ***** a este na takom aute...
Ak chces niekomu nieco vysvetlovat mal by si sa trochu zamysliet, ci si naozaj skuseny natolko, aby si mohol niekomu davat skolu, a hlavne, ci si na to pripraveny. Pretoze na toto potrebujes minimalne zaklady psychologie a vediet jednat s ludmi. Nie kazdy totiz pochopi, co ti leti hlavou a najma, aby ti nieco naozaj neletelo ked to druha strana pochopi inak....
miso nepochopim naco si trubil na krizovatke zamknuty v aute. Mal si zatrubit uz vtedy ked sa to stalo aby si odvratil nebezpecie. To ze na niekoho trubis o par km dalej na krizovatke si moze kazdy vysvetlit inak. Ja by som si na krizovatke myslel ze si ***** a este na takom aute...
Ak chces niekomu nieco vysvetlovat mal by si sa trochu zamysliet, ci si naozaj skuseny natolko, aby si mohol niekomu davat skolu, a hlavne, ci si na to pripraveny. Pretoze na toto potrebujes minimalne zaklady psychologie a vediet jednat s ludmi. Nie kazdy totiz pochopi, co ti leti hlavou a najma, aby ti nieco naozaj neletelo ked to druha strana pochopi inak....
Ja som samozrejme zatrubil aj vo chvili ked ma obiehal...
A ohladne vysvetlovania...vysvetlit by som vysvetlil ale zaroven mam aj kapanek rozumu a niesom nesmrtelny samovrah ako pan v tuto stranu dozadu zmienovanom videu aby som vyskakoval z auta v ustrety rozzurenemu a nie zrovna cisto mysliacemu cloveku
Aj tak by si mu ani ty ani nikto iny v hentom stave nic nevysvetlil....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chvíľu som si myslel že tú pani na prechode nevidel pretože sa mi lepil na riť jak ***** a keď som začal asi 100 metrov pred prechodom pozvolne spomalovať a blikol som pani ktorá teda vkročila do prechodu tak ma ***** obehol a dupol na to...
priznávam ja tam bežne jazdím skoro 70 na tacho... on ešte pridal takže pod 90 nešiel...
pri zváračáku som teda skúsil zatrúbiť že čo to bolo? a kludne by som sa ho spýtal či tú pani nevidel...ale vzhľadom na jeho prudký výbuch a nasledujúce nebezpečné chovanie som radšej len počkal kým sa vyzúri pri mojom zamknutom aute a odíde...
cokupit a policajti by to uzavreli ako tvrdenie proti tvrdeniu...ja som bol v aute sám, on bol v aute sám...ak tam nieje v tých miestach kamera..ktorá tam tuším nieje (sú len na niektorých križovatkách mám taký pocit) tak by asi veľa nevyriešili...
ak si dobre pamätám zo školských čias.. na slovensku platí prezumpcia neviny... takže kýmnedokážeš opak človek je nevinný....
Hovorim mat video asi si dam tu namahu a aj nevyspaty by som to odniesol/ poslal na dopravny inspektorat...
Ale bez videa som sa siel radsej domov vyspat....
Musim konecne kupit autokameru
Vráť vodičák
Ako hovorim som si vedomi toho ze by som v meste nemal trubit...ale su situacie ako napriklad tato kde mi to stoji aj za pripadne dostanie pokuty....
Kludne si dalej hadz kamenom ak si v zivote v obci nezatrubil
A ideš aj do jazykového okienka
Edita: ale aspoň som ťa donútil pozrieť do zákona a teraz to už budeš vedieť.
Trubenie beries ako utok? A teraz nehovorim o vytrubeni ale o prostom tuknuti do truby...
Bolo to len o otazke preco to urobil...
Hadam nechces moje tuknutie do truby prirovnavat k nebezpecnemu mysickovaniu cez dva pruhy a prudkemu zablokovaniu oboch pruhov co spravil ten impotent...
Sorry ze som to nespravne pomenoval ako priestupok a nie ako zakon ale pointa je stale rovnaka...a pointu davno poznam....
Ja chapem ze ti ocividne nevyslo nachytat ma na pointu(ktoru ovladam) tak si si aspon zaslovickaril....ak ti to urobilo den..nech sa paci...
Ja som samozrejme zatrubil aj vo chvili ked ma obiehal...
A ohladne vysvetlovania...vysvetlit by som vysvetlil ale zaroven mam aj kapanek rozumu a niesom nesmrtelny samovrah ako pan v tuto stranu dozadu zmienovanom videu aby som vyskakoval z auta v ustrety rozzurenemu a nie zrovna cisto mysliacemu cloveku
Aj tak by si mu ani ty ani nikto iny v hentom stave nic nevysvetlil....