Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
Tesak velkaaaaaa vdaka za popilenie a sprejazdnenie modrej. Konecne niekto po tych mesiacoch cakania pomohol. A to sa musel trepat z Castej. Cas,benzin,starost. Mohol by sa uz niekto z kompetentych zamysliet
guys, vdaka za vasu podporu ale niesom toho hoden.... ved som prepilil par stromcekov :.).... a na slalomke ( co bude krasny trail) som pomohol len 1/2 hodiny....
....ze som nestihol Mociarnu ma hneva.... nestihal som .... do tyzdna to napravim
je fajn ze uz nema "podjazd" len Borinka (Svaty vrch) ale aj Raca ... ruky mi skoro odpadli nez som tam vyniesol pilu a musim uznat ze je to pekny chodnik na cestu na hreben.... o to som radsej ze je prejazdny
a klobuk dole pre chalanov co makali na Slalomke.....
Uz som tam nebol veeeelmi dlho ale ked sme tam chodili na obed z prace tak viecha a cokolvek z kategorie jedlo/pitie neslo moc dokopy. Ukoncil som navstevy po tom co som mal v oblohe slimaka.
Dnes sme sa dvaja motali od luky s el. stlpmi az hore po modru a zaciatok SV4 sme nenasli.
Tak som si dal SV3-SV1.
Az teraz vidim, ze sme nemali ist hore na zvaznicu, ale kusok hornou castou luky.
No nabuduce.
A mňa ste nezavolali... Hneď by som sa pridal na exploračný výjazd.
samozrejme ze mozes ist nabuduce s nami. Otazkou len je, ze ci nam budes stihat
Maly prevodnik mi strajkoval aj dnes, a tak som zase cely den jazdil na 38, napriklad aj cele Medvedie udolie. Nakoniec este zistujem ze na MK ta 38 uplne staci
Dnes sme sa dvaja motali od luky s el. stlpmi az hore po modru a zaciatok SV4 sme nenasli.
Tak som si dal SV3-SV1.
Az teraz vidim, ze sme nemali ist hore na zvaznicu, ale kusok hornou castou luky.
No nabuduce.
Ked som to nasiel tak som to oznacil od zvaznice, takze uz to bude lahsie najst. V kazdom pripade este raz velka vdaka trailmajstrom silva a spol. za vykonanu pracu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A mňa ste nezavolali...
....ze som nestihol Mociarnu ma hneva.... nestihal som .... do tyzdna to napravim
vdaka Tesakovi je to po dnesku ciste, mas u nas
a klobuk dole pre chalanov co makali na Slalomke.....
https://www.trailforks.com/confirm/view/trail/107141/
diki
Tak som si dal SV3-SV1.
No nabuduce.
samozrejme ze mozes ist nabuduce s nami. Otazkou len je, ze ci nam budes stihat
Maly prevodnik mi strajkoval aj dnes, a tak som zase cely den jazdil na 38, napriklad aj cele Medvedie udolie. Nakoniec este zistujem ze na MK ta 38 uplne staci
Tak som si dal SV3-SV1.
No nabuduce.
Ked som to nasiel tak som to oznacil od zvaznice, takze uz to bude lahsie najst. V kazdom pripade este raz velka vdaka trailmajstrom silva a spol. za vykonanu pracu
Este budu drobne upravuy na zrychlenie
Vyznacili sme smer viac zo spodu luky, - plynulejsi najazd