potrebujem poradiť s LACNÝM bicyklom do mierneho terénu. Rekreačne, nie 100 000 km ročne. Poľné cesty, nejaký zjazd, ale taktiež aj asfalt.
"Najviac sa mi pozdáva Specialized, pretože Specialized." Môže byť chyba, že je to model z roku 2014? Môže byť nejak "uležaný"?
Je medzi týmito 3 bicyklami vôbec rozdiel v kvalite, alebo je to čisto len o nálepke?
Brzdia v tejto kategórií kotúčky lepšie ako klasické?
Odpružená vidlica je vôbec funkčná?
Cube,Ghost, Scott a Specialized a možno aj Meridu nepozeraj pretože do 500 má CTM, Kellys neporovnatelne lepšiu výbavu. Možno ak by si našiel nejaký starší bazárový kus alebo v zlave
Cube,Ghost, Scott a Specialized a možno aj Meridu nepozeraj pretože do 500 má CTM, Kellys neporovnatelne lepšiu výbavu. Možno ak by si našiel nejaký starší bazárový kus alebo v zlave
Preto mám na 1. mieste tento Spešl starý model, ktorý by sa dal aj pod 300 € v porovnaní s Kellysom v cca rovnakej cene, ale nový model.
A teraz sa tu strhne flame o velkosti kolies.
Skor som myslel, ze su to biky z inej kategorie. Kros versus MTB.
Áno to viem, úplne lajcky mi príde Crossový viac všestranný, ako MTB, s ktorým sa človek na normálnej ceste asi našlape, alebo? Preto ma zaujíma porovnanie týchto cenovo podobných bicyklov a k tomu teda o takmer polovicu lacnejší b-twin
Sú to všetko shi..... Daj budget a nájde sa dačo lepšie. Cross biky majú zdvihy zväčša 6cm ale takáto shi.... vidlica reálne využíva tak o polovicu menej zdvihu (vlastná skúsenosť, vidlica rst GILA 100mm čo je v podstate základ medzi MTB vidlicami) (záleží od hmotnosti jazdca) (u HT je to rovnako) takže kros je na zjazd takmer nepoužiteľný (aj keď je to hlavne o pneumatikách ale tie sa dajú vymeniť). A človek sa na ňom na asfalte nášľapné rovnako. Ja to takto vidím.
Sú to všetko shi..... Daj budget a nájde sa dačo lepšie. Cross biky majú zdvihy zväčša 6cm ale takáto shi.... vidlica reálne využíva tak o polovicu menej zdvihu (vlastná skúsenosť, vidlica rst GILA 100mm čo je v podstate základ medzi MTB vidlicami) (záleží od hmotnosti jazdca) (u HT je to rovnako) takže kros je na zjazd takmer nepoužiteľný (aj keď je to hlavne o pneumatikách ale tie sa dajú vymeniť). A človek sa na ňom na asfalte nášľapné rovnako. Ja to takto vidím.
Cena - 300 €, príp. aj viac, ak viem, že platím pridanú kvalitu a nie len tak do vetra.
Váha cca 80 kg
Aké výhody má Cross bike oproti MTB?
Tak ak chcem stále porovnať tieto tri bicykle, je v podstate jedno, či kúpim "Spešla" alebo bicykel z decathlonu za 190 €?
Cena - 300 €, príp. aj viac, ak viem, že platím pridanú kvalitu a nie len tak do vetra.
Váha cca 80 kg
Tak ak chcem stále porovnať tieto tri bicykle, je v podstate jedno, či kúpim "Spešla" alebo bicykel z decathlonu za 190 €?
Za 300€ kúpiš akurát čínsku haraburdu s nejakými peknými nálepkami. Je jedno akej značky. To sú biky na občasné prechádzky po hrádzi.nie do terénu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto mám na 1. mieste tento Spešl starý model, ktorý by sa dal aj pod 300 € v porovnaní s Kellysom v cca rovnakej cene, ale nový model.
Áno viem, väčšie kolesá = lepšie využitie na asfalt, ale menšia obratnosť?
Áno to viem, úplne lajcky mi príde Crossový viac všestranný, ako MTB, s ktorým sa človek na normálnej ceste asi našlape, alebo? Preto ma zaujíma porovnanie týchto cenovo podobných bicyklov a k tomu teda o takmer polovicu lacnejší b-twin
Váha cca 80 kg
Váha cca 80 kg
Za 300€ kúpiš akurát čínsku haraburdu s nejakými peknými nálepkami. Je jedno akej značky. To sú biky na občasné prechádzky po hrádzi.nie do terénu.