Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
blackman ja sa chcem tak trosku ospravedlnit za vsetkych co tam boli a co Ta nepoznali lebo.... ked Ta Large predstavil, zaniklo to v debate a nikto Ti ani ruku nepodal co ma mrzi..... takze vitaj v partii chalan.... sorry
inak.... dnes bola zadana nova merna jednotka na rychlost na bajku..... tmax skor otoci na ocelovom singelspeede !!! BK - Kosarisko a s5 ako mi dokazeme na BK vypit pivo (teda nealko radler )
large chce vyjazdy s bikerkou, ale ked nezozenie, tak mu obcas zaskakujem musim ho pochvalit, je pozorny a obetavy, v klopke si kludne lahne vedla bicykla do prachu, aby som videl ze kade mam ist
Dnes krasny vyjazdik, nejlepsia cast kusok od kosariska po modrej sme stretli typka co viedol nejaku vypravu do jaskyne. Bezal asi 15 minut pred nami v plnom vystroji trochu sme pokecali. Chceli sme ist aj dole do jaskyne ale s batohom som sa tam nejak nezmestil
Speleologia je tak okolo 6 minuty na videu. Kazdopadne je to jaskyna co ma zevraj par km.... Polovicka jeho teamu boli nejaky rakusky turisti.
Samozrejme omnoho pohodlnejšie je to na MTB plášťoch, ale zjazdná je. Ten kopec sa volá Baďurka alebo tiež Baranie rohy. Cca mesiac dozadu som to prešiel na trekovom bicykli, bez odpruženej vidlice a s detskou sedačkou s 20 kg synom, celé v sedle. Zhodou okolností mám na tom biku tie isté plášte, Schwalbe Land Cruiser, nahodené niekedy vlani v lete - málo ojazdené. Pridávam link na stravu aj s rodinnou foto pri rybníku, po prekonaní Baďurky. Vidno tie plášte. Malý dokonca cestou nahor zaspal a v zjazde sa nezobudil. Záver: zjazdné to je v pohode, treba trénovať!
Samozrejme omnoho pohodlnejšie je to na MTB plášťoch, ale zjazdná je. Ten kopec sa volá Baďurka alebo tiež Baranie rohy. Cca mesiac dozadu som to prešiel na trekovom bicykli, bez odpruženej vidlice a s detskou sedačkou s 20 kg synom, celé v sedle. Zhodou okolností mám na tom biku tie isté plášte, Schwalbe Land Cruiser, nahodené niekedy vlani v lete - málo ojazdené. Pridávam link na stravu aj s rodinnou foto pri rybníku, po prekonaní Baďurky. Vidno tie plášte. Malý dokonca cestou nahor zaspal a v zjazde sa nezobudil. Záver: zjazdné to je v pohode, treba trénovať!
tak super... čo som teraz pozeral na Locuse, tak je to tá Baďurka... ja som išiel dopredu vyskúšať a aj som jedno stúpanie vyšlapal, ale mám tam cestné plášte a ustrelovalo mi koleso pri silnejšom zábere... tak som sa vrátil ku kamarátom a išli sme nazad... nebol problém so silou, ale sa mi zdalo, že dalej sa to zhoršuje a kamaratova žena by to asi celé išla peši, tak sme sa radšej vrátili... to je tak ked človek ide niečo prvý krát a nepozná terén....
hehe syna si mal ako závažie na zadné kolo, lepšia stabilita
(tú stravu mi otvorí tvoj profil, ale fotky ani trasu nevidím...)
Tesak - mohol si dat vediet, ze je stretko, ja by som prisiel, dnes som neplanoval nic specialne. Ved aj vtedy ked si mal ebike som za tebou prisiel na BK. A potom som siel s tebou az na Pezinsku Babu, skoro som tam vtedy dusu vypustil, ako som sa ta snazil drzat :/ (take nieco nech si vyskusaju tunajsi "x-mani"...)
Ale viac ma trapi, ze nemam v MK s kym jazdit, stale len sam. Aj teraz cez predlzene vikendy + tento vikend = 10 krat furt iba sam. Vsetci super partaci nejak prestali jazdit, najlepsi bol matvej11
Keby ste ma niekto niekedy zavolali, kludne len na singlovacku, to by bolo fajn.
Sorry Iron.... ale to ze nas bolo toľko bola kus náhoda... dohodnutý som bol len s Astrom a Fofom... Ok... nabudúce ti píšem .... a mohli by sme ist niekedy aj pod sirak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak.... dnes bola zadana nova merna jednotka na rychlost na bajku..... tmax skor otoci na ocelovom singelspeede !!! BK - Kosarisko a s5 ako mi dokazeme na BK vypit pivo (teda nealko radler
Sa poserem s teba Vlado
Od nového roka okrem jednej výnimky (narodenie synovca) nepijem vôbec. Slepnem, menej vládzem, asi to má na mňa negatívne účinky
Speleologia je tak okolo 6 minuty na videu. Kazdopadne je to jaskyna co ma zevraj par km.... Polovicka jeho teamu boli nejaky rakusky turisti.
mam ta vyskrtnut zo zoznamu na Cyklookruh??
takto nejako kedysi Turbi komentoval zjavenie sa Foxa
https://www.google.sk/maps/dir/48.3959143,17.3230718/48.4029105,17.278107/48.4207321,17.2670643/48.4087559,17.2999038/48.3976995,17.3166749/@48.4065982,17.2897091,14z/data=!4m2!4m1!3e0?hl=sk&authuser=0
minule sme išli z Píly smerom na Bielu skalu a dostali sme sa asi do polovice, ale tam sa už hore kopcom šmýkali plášte... tak sme sa vrátili
aj som rozmýšľal či nekúpiť niečo takéto, čo by viac znieslo šotolinový terén vo variante 700x45 https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/trekkingove-plaste/schwalbe-plast-land-cruiser-plus-700x40c-42-622-50tpi-890g-reflex.html
-13% Schwalbe ROAD CRUISER PLUS 28x1.60 700x40C (42-622) PG TwinSkin reflex plášť, drôt
25,99 € -13%
MOC 29,99 €tak super... čo som teraz pozeral na Locuse, tak je to tá Baďurka... ja som išiel dopredu vyskúšať a aj som jedno stúpanie vyšlapal, ale mám tam cestné plášte a ustrelovalo mi koleso pri silnejšom zábere... tak som sa vrátil ku kamarátom a išli sme nazad... nebol problém so silou, ale sa mi zdalo, že dalej sa to zhoršuje a kamaratova žena by to asi celé išla peši, tak sme sa radšej vrátili... to je tak ked človek ide niečo prvý krát a nepozná terén....
hehe syna si mal ako závažie na zadné kolo, lepšia stabilita
(tú stravu mi otvorí tvoj profil, ale fotky ani trasu nevidím...)
S Fofom a Astrom sme dali este Svataciky
Astro je ten v cervenej alebo modrej prilbe?
Ale viac ma trapi, ze nemam v MK s kym jazdit, stale len sam. Aj teraz cez predlzene vikendy + tento vikend = 10 krat furt iba sam. Vsetci super partaci nejak prestali jazdit, najlepsi bol matvej11
Keby ste ma niekto niekedy zavolali, kludne len na singlovacku, to by bolo fajn.
Nezúčastnil si sa, nevieš