Tak si vezmi so sebou do obchodu aj zadnú rychloupínaciu osu. Zadné koleso nedá dole tak rýchlo a hneď ak ti niekto pohne s bajkom tak ti senzor pohybu začne na mobile signalizovať. A na bajku bez zadnej osky ti neujde
Chuapci neviem či to nepatrí do témy o lesnom zverstve , ale takýto operený fešak ma čakal pred autom keď som išiel z nemocnice ... ešte že som na neho nestúpil . Lietať ešte nevedel , čo je to ?
Ziletkari(/mtbckari)-gramari, poradte prosim zamok s najlepsim pomerom zabezpecenie/vaha/cena, ktory bude stacit na odbehnutie do obchodu,krcmy a pod .
Dnes premiéra a krst filmu ZŤS Martin od A po Z. Zaujímavý dokument natočený partiou nadšencov o histórii a zašlej sláve bývalého najväčšieho podniku v MT.
Pofotil som aspoň pár vystavených modelov z portfólia spoločnosti a zaujímavý program vo forme blinkačky.
Takto vypredané kino u nás dlho nebolo. Hlavne pamätníci.
Pred časom som videl UK článok o tom, že nejakú formu PZP by mali mať všetci cyklisti jazdiaci po normálnych cestách. Je totiž veľa príkladov´ kedy napr. cyklista nedá prednosť, vodič v snahe zabrániť kolízii strhne volant a výsledkom je trebárs zrážka s inými vozidlami, kedy ide škoda do desaťtisícov. Cyklista je vinník nehody, ale ak je to nejaká socka bez poistky, tak poškodení môžu zostať bez náhrady škody, to radšej ani nehovorme o prípade, keď bude výsledkom nejaké zranenie s trvalými následkami. Prípadov je už vraj dosť na to, že sa podobnou legislatívou začali zaoberať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kristina Kym vybehnem, mozem mu max. zakyvat
https://www.mtbiker.sk/forum/post1374292.html#p1374292
Opät odcitujem sam seba. Prisla odpoved.
https://www.decathlon.sk/p/8385309_zamok-na-bicykel-900-mini-cierny.html#
tento pouzivam asi 1rok na mojom mestskom biku a stale ten bike este mam.
Pofotil som aspoň pár vystavených modelov z portfólia spoločnosti a zaujímavý program vo forme blinkačky.
Takto vypredané kino u nás dlho nebolo. Hlavne pamätníci.
.
a videl to
.
a videl to
to je skvely napad, aj ja som to tak robil a scenar nie a nie prist. Našťastie. Ale to je už davno.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.