ja wapkujem uz cca 20 rokov. wapka, kde chodim ma dva rezimy. nazvem to standard a boost. boost pouzivam len na plaste a pedale. ked je sucho, tak umyvam po 3.-4. vyjazde ale ked pridem od bahna, tak vzdy.
..ved ten bicykel nie je z cesta.....
no z tých ridelogov, čo sú pri tom traile to vyzerá, že to odbočuje o čosi vyššie ako si hľadal...možno stačilo sa vrátiť pár metrov...
problem som vyriesil vcera. jak som tam vtedy stal a vizualne hladal, tak zadnym kolesom som stal v tej spravnej odbocke. a kedze som sedel v sedle a obzeral sa, tak za seba moc nie.
ale nakoniec som vcera nepokracoval dole na dokoncenie "modrej" ale obtocil som Vreten a vratil sa cez Ostre smer s. Žiarce.
no hlavne treba napísať, že trail okolo Vreteňa je luxusne prečistený, blatový potôčik vydláždený, v húštine vysekaný priechod, v serpentínach odstránený strom...radosť jazdiť
akurat mam pocit, ze sa na jednom useku tadial asi prehnali diviaky a poznasali zhora na chodnik kamene a konare....10 dni nazad to tam nebolo.
..ale neda mi inak len suhlasit s Tebou. je to tam perfektne....nepoznam to sice z minulosti ale akurat vcera som si vsimol, tie poctivo vystrihane konare na tych hustych svrcinach.
ten, kto to urobil ma palec hore. vdaka.
tak však metóda kýbel s vodou a nejakým saponátom ešte nie je úplne out ja už viacmenej len wapkujem s malým tlakom, lebo raz dávno som umýval pri paneláku na takých kamienkoch a mamička sa ohradila, že jej detičky sa s nimi hrajú a ja to tam znečisťujem olejom
nova tazba na zelenej TZT medzi sedlo kobylie - pod ostrou. zase velmi citlivy zasah lesnikov v lese a uvidime ako bude pokracovat. samozrejme ze to tahaju tou dolinou smerom na cipcie, cize zvaznicova cast zelenej pod ostru je tiez zase krasne upravena. no jedna basen. ale da sa to prejst len som v tazbe stratil znacku nachvilku a to to tam poznam (asi nasratost)
Ahojte, male upozornenie, na ceste na Chatu pod Suchym popod Stary Hrad (zelena cykloznačka) prebieha ťažba a pravdepodobne aj oprava cesty(pohybuju sa tam LKTčka, konare cez cestu, pilčíci, 10cm blata), hned za medziskladom dreva... Pekný cyklo víkend! Z Varínu blaticko, ale o to vacsia sranda
Uz sa tu spominala modra z polomu, tak len upresnim. Traverz a padak su v dobrom stave, tam ale kde zacina zvaznica sa tazi. LKTcka priamo na zvaznici, dole pri potoku rozjazdene na kasovite blato a drzi ss tam voda. Ak si niekto zvykol doplnat vodu v studnicke co tam bola tak zabudnite, uz neexistuje... V dost zlom stave je to az po Kojsovu
My sme dnes tiez isli modru z Polomu...po tom padaku pri naucnej tabuli sme radsej zatocili doprava, ked sme videli tu rozdrbanu zvaznicu...tam je taky hrebienok, cely zjazdny, zaciatok celkom pekny, potom padak smerom na strecniansku zjazdovku a po nej do doliny..dobry test brzd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja wapkujem uz cca 20 rokov. wapka, kde chodim ma dva rezimy. nazvem to standard a boost. boost pouzivam len na plaste a pedale. ked je sucho, tak umyvam po 3.-4. vyjazde ale ked pridem od bahna, tak vzdy.
..ved ten bicykel nie je z cesta.....
problem som vyriesil vcera. jak som tam vtedy stal a vizualne hladal, tak zadnym kolesom som stal v tej spravnej odbocke. a kedze som sedel v sedle a obzeral sa, tak za seba moc nie.
ale nakoniec som vcera nepokracoval dole na dokoncenie "modrej" ale obtocil som Vreten a vratil sa cez Ostre smer s. Žiarce.
..ale neda mi inak len suhlasit s Tebou. je to tam perfektne....nepoznam to sice z minulosti ale akurat vcera som si vsimol, tie poctivo vystrihane konare na tych hustych svrcinach.
ten, kto to urobil ma palec hore. vdaka.
u plynarov (pod rondlom) ...
Zvysok v pohode prejazdny