začali sme prípravy na ďalší ročník Jakľofskeho bicigľa (ďalej JB), preto vás chceme oboznámiť, čo si pre vás (a na vás
Tou najdôležitejšou zmenou, od ktorej sa ale odvíjajú ďalšie, nemenej dôležité, je zaradenie JB do série - východ MTB liga "po boku" iných, renomovaných maratónov.
Celé dianie maratónu od prezentácie, cez štart hlavných kategórií, detské preteky, cieľ, občerstvenie po pretekoch, vyhlásenie výsledkov atď. presúvame do areálu futbalového ihriska, v bezprostrednej blízkosti bude dostatok miest na parkovanie.
Krátka a stredná trať ostanú zrejme bez podstatnej zmeny. Pribudne nám "dlhá" maratónska trať, ktorá bude mať viac ako 70 km a vznikne pripojením "by-passu" k strednej trati v Kojšove. Uvažujeme o tom, že by sme po rokoch opäť dostali na mapu maratónov na východe Kojšovskú hoľu.
Pribudne kategória pre e-biky.
Prihlasovanie na JB 2018 bude cez cyklo.sao-tatry, meranie času pomocou čipov.
Informácie budeme priebežne dopĺňať a aktualizovať, do vašich kalendárov a diárov si ale už teraz poznamenajte 21.07.2018 Jakľofski bicigeľ.
m.
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
Vsetky trate su komplet vycistene a vyznacene, dnes uz neprsalo a nema ani zajtra a v sobotu ma dokonca svietit slniecko. Stav trati je, ze sa najde par mokrych usekov s blatom a mlakami, ale ziadne bahenne kupele sa urcite konat nebudu, ale nebude sa ani prasit, cisty do ciela nepride nikto
vlado vavrek
A to akože na dlhšej trati sú len samí profíci?
Fotky z brodu za V.Folkmarom
https://vierafoto.rajce.idnes.cz/Jaklof.bicigel_2018_Suchy_vrch/
Fotky z križovatky dlhá/stedná na Suchom vrchu.
Fotky z brodu za V.Folkmarom
https://vierafoto.rajce.idnes.cz/Jaklof.bicigel_2018_Suchy_vrch/
Fotky z križovatky dlhá/stedná na Suchom vrchu.
Viac fotiek nie je. Je tam len pár pretekárov. Ja som sa nenašiel a tom som bol medzi prvými. Na trati som stretol ešte dvoch fotografov. A z zieľa Tiež nie sú? Rád by som mal fotku ako som si dobehla pee víťazstvo v kategórii po defekte v poslednom zjazde 😁
Nie, profíci boli aj na krátkej. Kvôli bedni.
Hmm.... Smrteľných? Veď to boli traily na pohodu. Asi jedena z najľahších tratí vôbec. Či? 😇😇😇😁😁😁