začali sme prípravy na ďalší ročník Jakľofskeho bicigľa (ďalej JB), preto vás chceme oboznámiť, čo si pre vás (a na vás
Tou najdôležitejšou zmenou, od ktorej sa ale odvíjajú ďalšie, nemenej dôležité, je zaradenie JB do série - východ MTB liga "po boku" iných, renomovaných maratónov.
Celé dianie maratónu od prezentácie, cez štart hlavných kategórií, detské preteky, cieľ, občerstvenie po pretekoch, vyhlásenie výsledkov atď. presúvame do areálu futbalového ihriska, v bezprostrednej blízkosti bude dostatok miest na parkovanie.
Krátka a stredná trať ostanú zrejme bez podstatnej zmeny. Pribudne nám "dlhá" maratónska trať, ktorá bude mať viac ako 70 km a vznikne pripojením "by-passu" k strednej trati v Kojšove. Uvažujeme o tom, že by sme po rokoch opäť dostali na mapu maratónov na východe Kojšovskú hoľu.
Pribudne kategória pre e-biky.
Prihlasovanie na JB 2018 bude cez cyklo.sao-tatry, meranie času pomocou čipov.
Informácie budeme priebežne dopĺňať a aktualizovať, do vašich kalendárov a diárov si ale už teraz poznamenajte 21.07.2018 Jakľofski bicigeľ.
m.
posledný komentár: 12. 9. 2024 o 20:27
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 21. 9. 2022 o 7:31
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
Fotky z brodu za V.Folkmarom
https://vierafoto.rajce.idnes.cz/Jaklof.bicigel_2018_Suchy_vrch/
Fotky z križovatky dlhá/stedná na Suchom vrchu.
tie fotky z brodu mi akosi nejde otvorit
https://adamsphoto.rajce.idnes.cz/Jaklofski_bicygel
Komu nejde otvorit tie fotky z brodu nech si vypne blokovanie reklamy v priehladaci (mne to pomohlo)
Organizátor nebezpečné úseky označil a tak fakt záleží na posúdení každého ako zíde. Ja s tým problém nemám.
A zďaleka som nebol posledný takže asi tak
fotky sa zhromazduju, ked budu nejake dostupne, urcite ich tu zverejnime
Podľa propozícií 46,5 km
Podľa GPS záznamu od usporiadateľa 42,5 km (Keďže GPS-ko niečo ukráti, mohlo by to byť o cca. 1% viac).
Mne klasický tacháč nameral 43 km (dosť som sa natrápil aby meral pomerne presne) a prevýšenie barometrom 1366 m.
Prehliadol som. Sorry chlapci 😉
Pridám teda aj ja 😇
Garmin EDGE 1030, 42,62km a1349m