ma niekto skusenosti s MTB rámami od tejto talianskej firmy? Kedze sa jedna o vyssiu cenovu kategoriu, rad by som pocul nejake referencie pred tym ako ho kupim. Konkretne mam na mysli model Oro Puro vid www.wilier.it
Vopred dik za kazdu konstruktivnu odpoved.
aj mna to ako prve zarazilo, ale snad to ma nejake funkcne opodstatnenie, inak by to asi nerobili...
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit
z wilierom sa neda nic pokazit...mal som ich viacero v rukach aj roso rubino vyzeralo fajn, na tom som presiel sice iba par metrov ale pohoda...ale zhodnem sa tuto s obcanmi ze ten dizajn do noveho roku strach a hruza ale kvalita urcite 1.trieda
aj 18carati som skusil..dva rozne rocniky...super geometria..cirkusantske kusky sa daju na tom robit
z wilierom sa neda nic pokazit...mal som ich viacero v rukach aj roso rubino vyzeralo fajn, na tom som presiel sice iba par metrov ale pohoda...ale zhodnem sa tuto s obcanmi ze ten dizajn do noveho roku strach a hruza ale kvalita urcite 1.trieda
no tak to rad pocujem, lebo ja som este nemal tu moznost sa na nom previest... tento model konkretne je celohlinikovy s 3nasob. zvarmi a sedlova trubka je karbonova. dizajn je fakt neštandardný, ale mne sa paci, inak by som ho nekupil.
Ja od leta minuleho roku vlastnim karbonove solitario.
Pokial ide o dizajn 08 radu tak je to katastrofa. ja som predajcu nahanal, aby mi zohnal 07 ram, ten je este pekny oproti terajsim modelom.
Jazdne vlastnosti -parada
Ram: Wilier Oro Puro
Vidla: Rock Shox Reba SL Dual Air (Poplock)
Brzdy: Hydraulic Discs Deore LX
Kluky, stredove zlozenie, presmycka: Deore LX
Prehadzovac: Deore XT
Kolesa+naboje: Fulcrum Red Metal 3 (set)
Gumy: Ritchey Z Max
Sedlovka, predstavec, riaditka: Ritchey Pro
Sedlo: Selle Italia Filante
Vsetky komponenty su model 2008...
Ak myslis moju otazku, tak aby som vedel, ze ci som nezaplatil vela... Bo jeden znamy mi tvrdil, ze 50 tis. je vela. Ja si to nemyslim.