Súhlas, pekná etapa to bola. Tie rozostupy od G nižšie stále sú pomerne vyrovnané, som zvedavý ako sa to ešte premieša ale Froomovy sa ten žlťák rozplýva...
Eh, hadam to Peter rozchodi a da Pariz v zelenom.
V kontexte tych predchadzajucich handrkovaciek s kotucmi - keby chcel clovek rypat tak vypichne, ze skvely zjazdar s kotucmi lahol a prva desiatka sla bez kotucov (vratane timoveho partaka cize neda sa argumentovat tym, ze by nemal k dispozicii bike na kotucoch). Ale prve mi napada, ze Peter ako klasikar asi potreboval hrotit v zjazde aby stihol limit - aj ked...on ho stihol v pohode aj dobity s padom. Cize asi iba hnusny pech. No ale tie kotuce...
Pozeral som Eurosport, cez reklamy prepol na RTVS. Dve hlášky na tú istú vec...
Strapatý Pejo (RTVS): Meteorológovia predpovedali, že na vrcholoch stúpaní a v zjazdoch má pršať. Bude to zaujímavé!
Štěpán Straka (Eurosport: Pred vrcholom stúpania (druhý kopec) začína mrholiť. V zjazde to Môže byť nebezpečné.
Predpokladám, že ak by v TV ukázali Sagana po páde, tak Strapatý Pejo by mal vlhké nohavice v rozkroku...
Dnes som ho pozeral v poslednom kopci, na jednom useku, kde mali jazdci pred nim priemerku okolo 12 za poslednych 5 min, on mal skoro 15, potom to zase zacalo klesat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...teda až na mladého zo Sky, ten to mal ako tréning
Ani ta chodza nie je zrovna najplynulejsia
V kontexte tych predchadzajucich handrkovaciek s kotucmi - keby chcel clovek rypat tak vypichne, ze skvely zjazdar s kotucmi lahol a prva desiatka sla bez kotucov (vratane timoveho partaka cize neda sa argumentovat tym, ze by nemal k dispozicii bike na kotucoch). Ale prve mi napada, ze Peter ako klasikar asi potreboval hrotit v zjazde aby stihol limit - aj ked...on ho stihol v pohode aj dobity s padom. Cize asi iba hnusny pech. No ale tie kotuce...
Strapatý Pejo (RTVS): Meteorológovia predpovedali, že na vrcholoch stúpaní a v zjazdoch má pršať. Bude to zaujímavé!
Štěpán Straka (Eurosport: Pred vrcholom stúpania (druhý kopec) začína mrholiť. V zjazde to Môže byť nebezpečné.
Predpokladám, že ak by v TV ukázali Sagana po páde, tak Strapatý Pejo by mal vlhké nohavice v rozkroku...
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPeterSagan%2Fposts%2F10156846203374467&width=500"%20width="500"%20height="688"%20style="border:none;overflow:hidden"%20scrolling="no"%20frameborder="0"%20allowTransparency="true"%20allow="encrypted-media"