nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Na tom Milan - San Remo 2016, ktore sa tu uz par krat spomenulo, po obvineniach z drzania sa auta v stupani, vymazal svoju aktivitu na Strave. Neskor ju nahradil suborom, kde uz nebol udaj o kadencii ani o HR. Takze asi taka bola jeho reakcia na obvinenia o podvadzani. Teraz pre istotu TdF na Stravu nedava vobec. Bohvie ake subory naposielal Greipelovi.
komentáre Petre Velitsa sú fajn a k veci
ok
Timko moze byt pejo.Strapaty nie.😎
Mne osobne prekazaju hrube chyby moderatorov. Napriklad si vymyslia meno cyklistu, ked viem, ze sa jedna urcite o ineho. Po vcerajsej etape komentator oznamil, ze sa jednalo o 1.vitazstvo Quintanu na Tour, Velits ho musel opravit. Redaktorka v studiu po etape konstatovala, ze "ak ratame aj Petra Sagana, tak Thomas je len tretim drzitelom zlteho dresu na tohtorocnej tour" (Gaviria, Sagan, GVA, Thomas)...Skratka taketo chyby si vysvetlujem len tym, ze to dotycny komentator robi len z povinnosti, resp je ignorant, alebo slendrian. Normalne pozeram na ES, vcera som mal zapnute po etape rtvs, kvoli tomu, ze som bol zvedavy, ci nevypatraju skor, ako je na tom PS. Tiez na rtvs prepinam cez reklamy. Velitsovci su velke plus. Po skonceni im do rtvs poslem kratky mejlik, len aby som nezabudol
https://www.cycling-info.sk/spravodajstvo/cyklistika-slovensko/6872-quick-step-pride-na-slovensko-s-hviezdnou-zostavou-ktora-vyraza-dych-bora-s-ossom
Až teraz mi to došlo,keď som si pozrel trasy, že prečo začali takým chvatom opravovať cesty v stúpaniach,ktoré sú v mojom okolí a na ktoré 10 rokov srali.Konkrétne Skýcov,to je jeden brutálny tankodrom,o niečo ,,lepšie" je na tom sedlo Veľké Pole.
mtbiker by mal pridať na výber emoji srdiečka miesto lajku po vzore fb
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2102715886658138&id=2031424387120622