Aky je rozdiel medzi tymito klukami? ked neratam tych par gramov? ked uz aj LX 2008 ma taku osku ako XT alebo XTR...Chcem kupit kluky ale newiem sa rozhodnut..poradte...dakujem
Tak tuto dilemu som riesil pred mesiacom. Obidve kluky som mal v rukach no na pohlad som nezistil ziadny rozdiel. Zobral som XT design + vaha rozhodli aspon u mna. Myslim ze LX tiez nesklamu.
Tiez som sa rozhodoval medzi LX a XT 2008 a rozhodol som sa pre XT nahodil som ich pred dvoma tyzdnami. Ved hadam cosi vydrzia. A vcelku fajne vyzeraju
rozdiel v LX a XT je ale nieje to nic strasne a moc ten rozdiel nebudes citit XT ma take 4+ oproti LX hmotnosť, životnosť (najmä stredna píla), image, tuhosť rozhodniutie zalezi na tebe a na tom kolko mas penazi atd...
no rozdiel pocitis ale pri extremoch a to v prenose energie XT su jedny z najtuhsich kluk vobec ... ak by si chcel pocitit rozdiel musel by si sa sustredit len na kluky a prenos energie ale to pri beznom vyjazde nepocitis sustredis sa na teren na techniku jazdy na prirodu a pod. (ak trepem tak sorry ) ale taky rozdiel medzi Deore a XT uz pocitis aj pri mensej sustredenosti lebo je vacsi a koniec koncov ide u jednotlivych kluk aj o image a hlavne hmotnost ... no a ak proste nevies ktore si vybrat tak podla mna Lxkami nic nepokazis ale ked vrazis do XT budes mat lahsie a tuhsie kluky sice len o nieco ale predsa a budes mat XT budes "in"
no lebo u XTR ide viac o hmotnost ako o tuhost podla mna najtrvanlivejsie su komponenty XT (Saint nepocitam ina kategoria) STR je skor na zavodenie a hmotnost ... samozrejme ze vsetko am vynimky ale u kluk je to napriklad vidno ze to je naozaj tak
niekto ma nejake nove skusenosti? riesim rovnaku dilemu (pripadne ine kluky v tejto cene? ) ak to zhrniem vychadza mi
XT:
+ trochu tuhsie
+ odolnejsie prevodniky + dizajn
+ hmotnost
- cena
LX
+ cena (asi o 1400 SK lacnejsie - kupkolo)
- vsetko ostatne
?
správne si pochopil ..podľa plusov a mnusov sa musíš sám rozhodnúť no ak máš nejaké peniaze navyše ber XT ak by ťa XT ukrátili napríklad o výmenu ešte nejakého komponentu ber LX ... medzi LX a XT je najväčší rozdiel hmotnosť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
LX
XT
NIE SU, citaj pozorne
medzi alivio a deore rozdiel nepocitis...
medzi deore a LX rozdiel nepocitis...
medzi LX a XT rodziel nepocitis...
medzi XT a XTR rozdiel nepocitis...
tak sa pytam, preco sa nerobi len jeden typ? A este nieco, ak sa neviem rozhodnut podla funkcnosti, rozhoduje cena...
medzi alivio a deore rozdiel nepocitis...
medzi deore a LX rozdiel nepocitis...
medzi LX a XT rodziel nepocitis...
medzi XT a XTR rozdiel nepocitis...
tak sa pytam, preco sa nerobi len jeden typ? A este nieco, ak sa neviem rozhodnut podla funkcnosti, rozhoduje cena...
rozdiel mozes pocitit akurat vo vahe a kvalite prevedenia...a samozrejem aj design.
XT:
+ trochu tuhsie
+ odolnejsie prevodniky
+ dizajn
+ hmotnost
- cena
LX
- vsetko ostatne
?
ked poškrábeš XT, bude ťa to viacej mrzieť....
XT:
+ trochu tuhsie
+ odolnejsie prevodniky + dizajn
+ hmotnost
- cena
LX
- vsetko ostatne
?
správne si pochopil ..podľa plusov a mnusov sa musíš sám rozhodnúť no ak máš nejaké peniaze navyše ber XT ak by ťa XT ukrátili napríklad o výmenu ešte nejakého komponentu ber LX ... medzi LX a XT je najväčší rozdiel hmotnosť