ahojte, v tomto odvetvi komponentov sa vobec nevyznam, preto by som si radsej chcel nechat poradit. Potreboval by som spolahlivy cyklocomputer, ktory by zaznamenaval:
- rychlost
- prejdene km
- nadmorsku vysku(stacilo by max min), ale keby zaznamenal aj profil bolo by ok
- a mozno aj sklon terenu
dajte nejake typy, ani nie uplne lacne a ani uplne drahe
dik
Na trhu chýba malý outdorový vodotesný telefón s uhloprieckou 3,5 - 4". Telefón by mohol byt aj hrubsi aby mal poriadnu baterku. Poriadne GPS, barometer, Ant+, ...
Takýto telefón s Locusom a dobrym drziakom na rajdy by som bral hned.
Posledny taky bol Sony Xperia Active.
Tiez obzeram nieco na buducu sezonu, male s velkou vydrzou... Dokaze ten bryton aj navigovat? Alebo to vie az 330-tka. Nepotrebujem vidiet trasu pred sebou, stacila by na casti displeja zobrazena sipka ze kedy kde treba odpocit atd...
Tiez obzeram nieco na buducu sezonu, male s velkou vydrzou... Dokaze ten bryton aj navigovat? Alebo to vie az 330-tka. Nepotrebujem vidiet trasu pred sebou, stacila by na casti displeja zobrazena sipka ze kedy kde treba odpocit atd...
nevie navigovat , bral som to mojej , aby nemusela mat zapnuty mobil cely cas . vydrz skoro 35 hod , ale teraz by som bral radsej 410nu
Jedna otázka “mimo” pre majiteľov garminu Edge 130. Ako sa da kalibrovať nastavenie aktuálnej nadmorskej výšky? Už asi týždeň mi Garmin ukazuje o 100 vm menej. 2x som obnovil systém a stále ukazuje menšiu nadmorskú výšku. Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Poziadavky:
- gps + barometer
- waypoint navigacia (naviguje podla nahratej trasy)
- senzor rychlosti
- senzor kadencie
- HR senzor
Ostatne je bonus
Takýto telefón s Locusom a dobrym drziakom na rajdy by som bral hned.
Posledny taky bol Sony Xperia Active.
Myslim, ze vsetky novsie Sigmy umoznuju pri inicializacii zadat celkove kilometre, najjednoduchsia je tusim Sigma 5.12.
Wahoo a Garmin 820 su na moj vkus uz moc drahe. Idealne to vidim do 150e. Bryton 530-ka je trochu nad limit, ale kuknem ju.
https://www.wish.com/c/igpsport-igs618-gpsbdsglonass-bike-computer-ipx7-speedometer-ant-ble40-13-languages-5a780d5c30a7eb46022a65e7?
Edit: zistujem, ze uz sa neda kupit. Tak jedine splasit daky ekvivalent. Len ked vsetko je to hovadsky velke.
nevie navigovat , bral som to mojej , aby nemusela mat zapnuty mobil cely cas . vydrz skoro 35 hod , ale teraz by som bral radsej 410nu