V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Nefunguje ani v chrome na PC, co som teraz vyskusal, a nefunguje ani v exploreri na mobile, co ma trapi viac, lebo casto to stlacim uplnou nahodou, naposledy aj vcera.
viem ze ta funkcia funguje, ale ja myslim tu potvrdzujucu otazku ked to stlacim.
nejde mi to v chrome na pc ani na nb.
ci si len mal potrebu polozit inu kontrolnu otazku a zistit ci funguje?
Ramon1 neviem ci si pisal dalsim ludom alebo narazas len na mna, ale ja som na dovolenke a necital som tvoju spravu a vobec nie nahlasenia prispevkov (to riesia moderatori). Ak mas problem s ich rozhodnutim, mozes im napisat spravu. Davaj si ale pozor na dodrziavanie pravidiel (vulgarnost, utoky) v svojich prispevkoch, lebo si na hranici a pri dalsej staznosti na teba uz ten ban nezrusime.
O duplikát sa nejedná, v popise mám jasne napísané že ide o Fit4, vidlica v druhom inzeráte je RC2, má iný zdvih a dokonca patróny vidno aj na foto...
AnitaCok
Tvoj inzerat kludne nahod este raz...
Nemusela by to byť vyslovene databáza v tabuľkovej forme, ale napr. stránka s možnosťou vyhľadávania podľa typu + mena komponentu, bola veľmi užitočná a aj prehľadnejšia ako téma Hmotnosti komponentov a doplnkov, kde často chýba názov komponentov, je tam iba fotka, takže fulltextové vyhľadávanie to nenájde.