Vaha je 8,3 kg ako je na fotke.
Jazdil som karbon aj hlinik. Hlinik je to to iste, karbon je trochu pohodlnejsi mozno keby vymenim carbonove rajdy sa rozdiel strati.
hesso Zaujimava hmotnost, ktora otvara dalsiu otazku (vlastne 3 v 1), a to , ake trubky boli pouzite, akymi komponentami je osadeny a kolko vlastne ten custom made bike stal ?
Uvazujem, ze by som si v buducnosti ocelovy bike tiez zaobstaral.
no kolesa bez obutia kazety a rychloupinakov maju 1420 gramov ,mavic open pro galuskove rafiky naboje campa record a spice dt swiss revolution plus duralove niple
ram je z columbusu
kluky campa record
sada prehadzovacov camapa veloce
retaz record
sedlovka fsa k force
predstavec fsa energy
riaditka deda superzero alu
sedlo fizil aliente R1
pedale look
kosiky na flasu elite karbonove,
ano je na zakazku
ak si menil posed kvoli chrbtici tak tie paky mas podla mna moc nizko na baranoch. samozrejme ak sa ti na tom dobre jazdi je to ok, no mal by si to este viac pohodlnejsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Aké máš dojmy z ocele . Čo si predtým jazdil?
Jazdil som karbon aj hlinik. Hlinik je to to iste, karbon je trochu pohodlnejsi mozno keby vymenim carbonove rajdy sa rozdiel strati.
Uvazujem, ze by som si v buducnosti ocelovy bike tiez zaobstaral.
ram je z columbusu
kluky campa record
sada prehadzovacov camapa veloce
retaz record
sedlovka fsa k force
predstavec fsa energy
riaditka deda superzero alu
sedlo fizil aliente R1
pedale look
kosiky na flasu elite karbonove,
ano je na zakazku
Odfot detailnejsie pod radiacim bowdenom na hlavovej trubke ramu "tu ochranu"