je to pohodlne o nic ine mi neslo. otvorim vypijem a neriesim. treba si porovnat obsah v mg to co mas v davke ty a ake to je tu. ja som bol skepticky s BCAA ale tieto mi naozaj pomozu rychlejsie zregenerovat
k tej suplementacii BCAA nejak nechapem. Ked si dam protein tak tam mam komplet vsetky aminokyseliny a vyjde ma to lacnejsie ako ciste BCAA. Teda ked nekupujem predrazene znacky.
ja sa priznam mne sa s tym nechce srat a miesat to a potom umyvat shaker. je to paradox ze makam na bajku dve hodiny a potom som lenivy sa srat s miesanim napoja
Vsak toto, ze bcaa mam v protaku, tak preco kupovat cisto bcaa ked stoja rovnako mozno viac a dostanem toho menej. Tiez asi dobre pracuje marketing. Uz asi tak 10 rokov dozadu sa riesilo ze keby mali mat bcaa nejaky uzitok, tak by clovek musel dat aspon 20g. To bolo sice pri fitness, ale princip ostal rovnaky.
Zlatos by sa mal naucit pisat kratsie clanky, uz dano ich kvoli tomu necitam, nemam v praci tolko casu Ale k veci, pise ze pomahaju, to nikto nepopiera, ale nerobil porovnanie voci proteinu, ktory vyjde lacnejsie a obsahuju to iste, dokonca aj navyse.
On asi protein nemoze, lebo tam je aj trosku sacharidov a tych sa on boji
Záver oboch článkov je rovnaký, majú benefit pre vrcholových športovcov. Nakoľko moje výkony sa k ním ani nepribližujú ja som ten benefit pridania BCAA v suplementoch na sebe nepociťoval. Úplne mi postačujú tie ktoré sú obsiahnuté v strave
"1.6 Odnaučte sa robiť ukvapené závery (najmä pri nedostatočnom prehľade)
Jednou z typických vlastností “zdravého” Slováčiska je schopnosť vedieť robiť “bohorovné” závery aj z úplného minima informácií. Ja načase s tým skoncovať a naučiť sa kriticky myslieť sám za seba. Tieto závery potom vedu k škatuľkovaniu a následnému “správnemu” odhadnutiu aj toho, aký majú daní ľudia charakter, vlastnosti, akí v skutočnosti sú. Zistili sme, že čím viacej o problematike vieme, tým ťažšie je pre nás odpovedať aj na jednoduchú otázku (viď bod 1.9)."
už len za tieto slová majú Zlatošovci moje sympatie, asi si ich web trochu prejdem...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Mestske vozitko pre svagrinu)
Tu je najlacnejsi a skladom> https://www.homegym.sk/bcaa-tekute/nutrend-bcaa-mega-shot-20x60ml-s143667264 a overeny shop. Flasu som bral z mtbiker, tu bola najlacnejsia
edit: teraz pozeram ze Matúš ma tu flasu za najlepsiu cenu https://www.suncycle.sk/sk/produkt/flasa-elite-deboyo-500ml/5467
savings Elite DEBOYO RACE termofľaša, 550 ml, nerez
21,99 € savings
MOC 36,99 €neviem ci su tieto lepsie ako praskove ale mozno skusim
On asi protein nemoze, lebo tam je aj trosku sacharidov a tych sa on boji
Jednou z typických vlastností “zdravého” Slováčiska je schopnosť vedieť robiť “bohorovné” závery aj z úplného minima informácií. Ja načase s tým skoncovať a naučiť sa kriticky myslieť sám za seba. Tieto závery potom vedu k škatuľkovaniu a následnému “správnemu” odhadnutiu aj toho, aký majú daní ľudia charakter, vlastnosti, akí v skutočnosti sú. Zistili sme, že čím viacej o problematike vieme, tým ťažšie je pre nás odpovedať aj na jednoduchú otázku (viď bod 1.9)."
už len za tieto slová majú Zlatošovci moje sympatie, asi si ich web trochu prejdem...