Každý priemysel funguje podobne. A ľudia o tom vedia, ako ukazuje nasledovná reakcia k jednej nemenovanej recenzii: "And do you know what? It's true. We're used to manufacturer's exaggeration, hyperbole and downright BS, but this is straight up truth." V tomto prípade bol ten človek asi príjemne prekvapený...
Je to možné, že funguje podobne. Ale potom sú také "novinky", ktoré nie sú ničím podložené iba o blbosti zákazníkov a nemajú dlhé trvanie na trhu. A to, že by "naleteli" na nejaký marketingový "hype" sa predsa miestnym skúseným bajkerom nemôže stať. Sú tu aj takí čo "nenaleteli" ani na marketingovú masírku o lepšej priechodnosti terénom 29" kolies oproti 26"
Kristina väčšej priechodnosti verím (dá sa dokázať základnou matematickou geometriou), len u mňa je problém, že nebudem kvôli tomu kupovať nový bike a preto ho nemám ako seriózne porovnať ani vyskúšať Ale to sme zas mimo tému...
Je to možné, že funguje podobne. Ale potom sú také "novinky", ktoré nie sú ničím podložené iba o blbosti zákazníkov a nemajú dlhé trvanie na trhu. A to, že by "naleteli" na nejaký marketingový "hype" sa predsa miestnym skúseným bajkerom nemôže stať. Sú tu aj takí čo "nenaleteli" ani na marketingovú masírku o lepšej priechodnosti terénom 29" kolies oproti 26"
Tak ešte jeden "off topic" - sľubujem že za to večer odfotím jeden z mojich ceťákov...
Moja skúsenosť pri prechode na 29" (a to som ortodoxne zastával myšlienku, že je to len panské huncútstvo ) ani tak nebola o prejazdnosti veľkého kolesa, ale o zvýšenie celkového komfortu jazdy. Proste veľké balóny=viac vzduchu= lepšie tlmenie. Jazdil som 26 full a dovoľujem si tvrdiť, že súčasný hard na bezdušových 29 je komfortnejší (oba bikes športová XC geometria). Omedzenie som pocítil iba keď som sa na dovolenke pri výjazde v Štiavnických vrchoch omylom vtrepal do trailu Heligon a nešiel som sa zmestiť do niektorých zákrut a musel som ich "driftivať" ....
Na ceste však dôvod pre zväčšenie kolies nevidím
Stal sa majiteľ tohto nového Pinarella iba obeťou marketingového oddelenia? Načo mu bude karbónový rám? Prečo tam nie je Campagnolo?! Využije naozaj potenciál kotúčových bŕzd? Načo, preboha, mu je elektronické radenie? A prečo je jeho predstavec tak prekliate vysoko? Naozaj má plastové košíky na karbónovom ráme? S tými kolesami to snáď nemyslí vážne!
Poradil sa pri výbere s bikefitterom? Nemohol radšej počkať na Shimano 105 s elektrikou?? Nemalej zvoliť klasický rám z hliníka? Prípadne rokmi overenú kombináciu kamenného rámu a drevenej vidlice? Nestačila by mu na rekreačné jazdenie aj protišľapná brzda Torpédo? Ten autoventil mohol naozaj dať dole aspoň na fotku...
Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky už dnes večer na fóre mtbiker
Neverím tomu , že sa tu môže niekto otŕčať s takým čínskym ohyzdom bez italskeho radenia , keď si mohol za tu cenu kúpiť super , bomba , nikdy nereklamovany CANYON s len priamym predajom ... normálne nechápačka
Neverím tomu , že sa tu môže niekto otŕčať s takým čínskym ohyzdom bez italskeho radenia , keď si mohol za tu cenu kúpiť super , bomba , nikdy nereklamovany CANYON s len priamym predajom ... normálne nechápačka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zasa sa ide do diskusii čo nemajú konca.
Tak ešte jeden "off topic" - sľubujem že za to večer odfotím jeden z mojich ceťákov...
Moja skúsenosť pri prechode na 29" (a to som ortodoxne zastával myšlienku, že je to len panské huncútstvo ) ani tak nebola o prejazdnosti veľkého kolesa, ale o zvýšenie celkového komfortu jazdy. Proste veľké balóny=viac vzduchu= lepšie tlmenie. Jazdil som 26 full a dovoľujem si tvrdiť, že súčasný hard na bezdušových 29 je komfortnejší (oba bikes športová XC geometria). Omedzenie som pocítil iba keď som sa na dovolenke pri výjazde v Štiavnických vrchoch omylom vtrepal do trailu Heligon a nešiel som sa zmestiť do niektorých zákrut a musel som ich "driftivať" ....
Na ceste však dôvod pre zväčšenie kolies nevidím
Poradil sa pri výbere s bikefitterom? Nemohol radšej počkať na Shimano 105 s elektrikou?? Nemalej zvoliť klasický rám z hliníka? Prípadne rokmi overenú kombináciu kamenného rámu a drevenej vidlice? Nestačila by mu na rekreačné jazdenie aj protišľapná brzda Torpédo? Ten autoventil mohol naozaj dať dole aspoň na fotku...
Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky už dnes večer na fóre mtbiker
V SKY to mali o ocivide na háku