Sedlova trubka ma 74,5°. Co je na tom zle? Mimochodom neviem ci to nie je posledny z aktualnych 100mm fullov este na klasickych pevnych osiach bez offsetu ramu. Pre niekoho kto ma HT + viacero alebo drahe kolesa na tomto standarde asi jedina moznost ako upgradovat. infinitipp 10-45 je super, len skoda ze nie pre 11-rychlostne systemy.
Keď vidím ceny týchto top kaziet, tak sa len usmejem. Som pred pár dňami kúpil Deorečkové za 25 € Samozrejme kvalitou sa to porovnať nedá, ale aj tak myslím, že je to dosť nepomer. Koľko vám vydržia cca takéto Kazety, či už XTR, alebo tie Eagle? Aspoň 2 roky? Respektíve, takto to nemá moc výpovednú hodnotu, tak radšej na km, prípadne podmienky
Keď vidím ceny týchto top kaziet, tak sa len usmejem. Som pred pár dňami kúpil Deorečkové za 25 € Samozrejme kvalitou sa to porovnať nedá, ale aj tak myslím, že je to dosť nepomer. Koľko vám vydržia cca takéto Kazety, či už XTR, alebo tie Eagle? Aspoň 2 roky? Respektíve, takto to nemá moc výpovednú hodnotu, tak radšej na km, prípadne podmienky
Jazdím Eagle XX1 už druhú sezónu. Stále na tej istej kazete a 2 reťaziach. Reťaze sú stále OK a vypadá to tak, že vydržia aj celú nasledujúcu sezónu. Najazdené viac ako 7.000km (možno aj 8tis), tréningy aj preteky v každom počasí. Budúcu sezónu by som chcela prejsť na XTR 1x12. Po sezóne budem vedieť porovnať s Eagle. Kazetu Deore by som si už nedala ani na zimáka. Bajk si chcem užívať a nie na ňom šetriť. Žijeme len raz
možno na jar jedine čo ma na ňom vadí sú tie 23mm rafiky + plašte tie by som zmenil hneď ale aspoň brzdy nahodili XT miesto Guide R
len aby si nebol sklamany ked budes chciet menit zadnu brzdu a budes koli tomu musiet koniec brzdovej hadice odtrihnut. A to iste pri reklamovani/koli brzde nehat cely bajk v servise
len aby si nebol sklamany ked budes chciet menit zadnu brzdu a budes koli tomu musiet koniec brzdovej hadice odtrihnut. A to iste pri reklamovani/koli brzde nehat cely bajk v servise
Jazdím Eagle XX1 už druhú sezónu. Stále na tej istej kazete a 2 reťaziach. Reťaze sú stále OK a vypadá to tak, že vydržia aj celú nasledujúcu sezónu. Najazdené viac ako 7.000km (možno aj 8tis), tréningy aj preteky v každom počasí. Budúcu sezónu by som chcela prejsť na XTR 1x12. Po sezóne budem vedieť porovnať s Eagle. Kazetu Deore by som si už nedala ani na zimáka. Bajk si chcem užívať a nie na ňom šetriť. Žijeme len raz
Tak Kika súhlasím, no ja si bike užijem aj s Deorečkovou kazetou, nemusím mať top kazetu za 300-400 €. Ono je to o tom či na to máš, alebo nie, alebo či je človek za to ochotný zaplatiť. Ale zas keď pretekáš tak je to niečo celkom iné ako pre mňa čo sa idem odviežť, baví ma to , ale som čisto hobbyk, čo sa nikám nenaháňa a jazdím aj tak 90% sám a nemám potrebu mať top komponenty, len preto aby som ich mal
Kristina Budem si musiet pockat az MicroSPline bude robit viacero vyrobcov. Na karbonoch mam Newmen naboje. Je to len otazka casu. Na tu kazetu sa zacinam tesit.
Mal som testovacku minuly vikend v Rajeckych: 1) Novy brain sa zavzdusni este rychlejsie ako stary. 2) Sirka zadnej stavby mi umoznila ist po blate cca 200m
z ceskeho fora:
"...můj kamarád se synem mají oba letošní S-Workse a oba mají už třetí tlumič, začne „čvachtat“ a nefunguje, zřejmě nějaká výrobní nedokonalost nějakého těsnění nebo co"
"tohle bohužel potvrzuji i z mého okolí… jeden kolega dokonce již 4tý"
Ta kazeta sa jazdí s ušmatlanou retazou ktorá sa natiahne po par smiešnych vyjazdoch a ešte na tu kazetu sa ma neviem ako dlho čakať (v nižšej rade), cenu na to dali ako keby to bolo komplet niečo nové a pritom len ubrali 1 zubok z posledneho pastorku. Sa divim, že im ludia na tie ich "kvázi" vylepšenie tak skaču.
Bikedav obávam sa, že som nepochopila o čom "točíš" Ja som písala o tom, aby na 11speed kazetu SLX vo verzii 10-45z nikto nečakal. Na MY2020 nie je v pláne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prave vcera som o tom bajku pozeral video
infinitipp 10-45 je super, len skoda ze nie pre 11-rychlostne systemy.
Tu máš 11speed XTR kazetu 10-45z už skladom. Ak máš DT swiss nábu, mám skladom dva Micro Spline orechy
https://www.bike-components.de/en/Shimano/XTR-CS-M9110-11-11-speed-Cassette-p62088/
Obávam sa, že sa len tak ľahko nedočkáš
však ale XT-čka na ňom budu od výroby
Tak Kika súhlasím, no ja si bike užijem aj s Deorečkovou kazetou, nemusím mať top kazetu za 300-400 €.
poriadny dravec
z ceskeho fora:
"...můj kamarád se synem mají oba letošní S-Workse a oba mají už třetí tlumič, začne „čvachtat“ a nefunguje, zřejmě nějaká výrobní nedokonalost nějakého těsnění nebo co"
"tohle bohužel potvrzuji i z mého okolí… jeden kolega dokonce již 4tý"
https://www.bike-forum.cz/forum/brain-2-0-epic-2018
Ta kazeta sa jazdí s ušmatlanou retazou ktorá sa natiahne po par smiešnych vyjazdoch a ešte na tu kazetu sa ma neviem ako dlho čakať (v nižšej rade), cenu na to dali ako keby to bolo komplet niečo nové a pritom len ubrali 1 zubok z posledneho pastorku. Sa divim, že im ludia na tie ich "kvázi" vylepšenie tak skaču.