ako jeden z hlavných páchateľov zakladám túto tému, aby sme tu na jednom mieste diskutovali záležiťosti súvisiace s výjazdami, teamami a rebríčkami, ktoré od dnes nájdete vo vynovenej sekcii bikeri.
pýtal som sa na nasledovné: že včera som si na PC (nazvime ho PC1) stiahol súbory z Garmin edge 800...z PC1 som ich následne posielal e-mailom...dnes som si na PC2 tieto súbory uložil a išiel som ich importovať do Garmin connect-u a keď som sa prihlásil, tak tam už boli naimportované...otázka je, ako sa to deje?
Záleží na tom či sa ti spúšťa Garmin Express automaticky. Vtedy sa ti to natiahne na pozadí.
Ak nie tak po spustení Garmin Expressu pri pripojenom zariadení to prebehne automaticky.
Ahojte,
spustili sme novú funkciu automatického importu výjazdov zo Stravy k nám do výjazdov ...
tak som dnes skusil 1.x
zosynchronizoval som bryton so stravou - uploadlo mi na stravu 2 vyjazdy
sem sa do cca hodiny prepisal jeden (predpokladam, ze druhy tiez pribudne)
problem mam v tom, ze vo vyjazdoch tu nevidim vyskovy profil ako ho vidim, ked sem uploadnem gpx stiahnute zo stravy
da sa porovnat :
vyjazd zosynchronizovany automaticky nema vyskovy profil
vyjazd vlozeny rucne ako gpx ma vyskovy profil
da sa s tym pls nieco urobit ?
absencia vyskoveho profilu u mna totizto dostava tuto ficuru do stavu nepouzitelnosti
lapalomaKinDo bude to v update importu tak potom dam vediet
dik
este som si vsimol, ze automaticky importovany vyjazd zo stravy ma trasu na mape oranzovu, ale rucne vlozeny ma pekne odlisene farby zelena (lesna cesta) a seda (asfalt)
pricom v sumare vyjazdu je spomenute, kolko sa islo po asfalte a kolko po lesnej ceste (aj ked nie uhrnne 100%, ale 48% + 46%)
dik
este som si vsimol, ze automaticky importovany vyjazd zo stravy ma trasu na mape oranzovu, ale rucne vlozeny ma pekne odlisene farby zelena (lesna cesta) a seda (asfalt)
pricom v sumare vyjazdu je spomenute, kolko sa islo po asfalte a kolko po lesnej ceste (aj ked nie uhrnne 100%, ale 48% + 46%)
ano to suvisi aj s vyskovym profilom takze ked vyriesim ten bude aj to
jojin mňa by zaujímalo či mi nevieš poradiť, prečo mi zo stravy nakopírovalo len cca 900km výjazdov, keď tento rok mám cez 9800km. Autorizáciu som odfajkol, ale niečo sa niekde nepodarilo
jojin jeden maly bug - v notifikacii mi vyskoci "Bol importovaný Tvoj nový výjazd zo Stravy.", ale odkazuje to na neexistujucu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/-n-a-.html Pouzil som to prvykrat, takze neviem ci to robi vzdy.
jojin jeden maly bug - v notifikacii mi vyskoci "Bol importovaný Tvoj nový výjazd zo Stravy.", ale odkazuje to na neexistujucu https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/-n-a-.html Pouzil som to prvykrat, takze neviem ci to robi vzdy.
jojin postup bol takyto: zbadal som novinku, tak som naklikal, ze chcem loadnut vsetko od 2015. napisalo, ze to bude robit postupne, tak som poslusne cakal. To bolo vcera. Potom v priebehu vcerajska sa ukazala notifikacia, ze bol pridany vyjazd. Ale odkazovalo to na spominanu stranku. Pozrel som vyjazdy a nejake nahrane boli (neviem ci vsetky). Dnes rano som dostal znova rovnaku notifikaciu, s rovnakym vysledkom (ta starsia notifikacia zo vcera medzitym zmizla). Ale uz neviem, ci boli pridane dalsie vyjazdy. Potom ako som ti to tu napisal sa ta notifikacia zmenila na funkcny link na jeden konkretny vyjazd. A teraz pred chvilkou pribudla dalsia notifikacia a opat nefunkcny link. S tym, ze tentoraz vidim aj tu starsiu notifikaciu z dnesneho rana.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak nie tak po spustení Garmin Expressu pri pripojenom zariadení to prebehne automaticky.
spustili sme novú funkciu automatického importu výjazdov zo Stravy k nám do výjazdov ...
tak som dnes skusil 1.x
zosynchronizoval som bryton so stravou - uploadlo mi na stravu 2 vyjazdy
sem sa do cca hodiny prepisal jeden (predpokladam, ze druhy tiez pribudne)
problem mam v tom, ze vo vyjazdoch tu nevidim vyskovy profil ako ho vidim, ked sem uploadnem gpx stiahnute zo stravy
da sa porovnat :
vyjazd zosynchronizovany automaticky nema vyskovy profil
vyjazd vlozeny rucne ako gpx ma vyskovy profil
da sa s tym pls nieco urobit ?
absencia vyskoveho profilu u mna totizto dostava tuto ficuru do stavu nepouzitelnosti
dik
ano to suvisi aj s vyskovym profilom takze ked vyriesim ten bude aj to
kafe a vo vyjazdoch mas novy vyjazd ?
dakujem