Riešim nákup nových kolies na cesťák a preto by som Vás chcel poprosiť o Vaše skúsenosti a prípadne nejaké tipy. Momentálne vážne uvažujem o Fulcrum Racing 5 Evo len neviem ako by to bolo s dostupnosťou náhradných dielov. Cenová hladina asi do tých 300 Eur, nie som žiadny veľký pretekár.
B-rh-positivo je to možné... len je otázne, či už nie je jedno, či skončím 60. alebo 61. v kategórií Kristina samozrejme, rozdiel v tuhosti a celkovo ovládateľnosti bicykla bol značný, ale pocitovo sa mi nešlo ľahšie napriek viac ako polkilovej úspore... nejde, ale pár podobných akcií som už na MTB absolvoval, tak viem, že je to viac o hlave a prestojoch/spánku, kde sa dá ušetriť strašne veľa času, ako samotných najazdených kilometroch
B-rh-positivo je to možné... len je otázne, či už nie je jedno, či skončím 60. alebo 61. v kategórií Kristina samozrejme, rozdiel v tuhosti a celkovo ovládateľnosti bicykla bol značný, ale pocitovo sa mi nešlo ľahšie napriek viac ako polkilovej úspore... nejde, ale pár podobných akcií som už na MTB absolvoval, tak viem, že je to viac o hlave a prestojoch/spánku, kde sa dá ušetriť strašne veľa času, ako samotných najazdených kilometroch
Pocitovo to nemusíš cítiť, ale možno keby si si meral nejaké časy tak by si bol rýchlejší. Ťažko na tréningu, ľahko na pretekoch je totiž mýtus. Tvrdým tréningom to nebude ľahšie na pretekoch. Budeš iba rýchlejší
Drôtové som myslela obrazne povedané. Plášte so zlými vlastnosťami a vysokým valivým odporom môžu byť aj "low cost" s kevlarovou patkou, mizernou kostrou a nízkym TPI. Tiež to urobí veľký rozdiel. Ale myslím, že tebe to nemusím vysvetľovať
Caute. Tuto temu som precital skoro celu a asi ma tu ukamenujete, ale aj tak skusim Vie mi tu niekto odporucit nejake kvalitne karbonove clinchers kolesa s rafkovymi brzdami? Momentalne jazdim hlinnikove Fulcrum quattro LG a chcel by som nieco s profilom 45-55 mm. Tie quattra su super, ale chcel by som vyskusat nieco lepsie. Celkom ma zaujali ZIPP 302 Carbon Clincher avsak ich vaha je nizsia asi len o 80 gramov. Alebo potom este Campy bora one 50. Tu je zase o dost vyssia aj cena. Vaha tiez len o 240g mensia ako moje sucasne. Nie som ziadny gramar, ale pri tychto sumach mi to uz jedno nie je. Skratka oplati sa mi vobec kupit jedny z tychto kolies, aby som pocitil vyrazny rozdiel v rychlosti a v jazdnych vlastnostiach?Viete mi odporucit este nejake ine alternativy? Este nie som uplne rozhodnuty, ci plastove, alebo galusky. Viac som nakloneny plastovym, avsak ked nenajdem nic vhodne, tak asi pojdem do galusiek. Do alp budem brat tak ci onak len hlinik. Budem vdacny za kazdu radu a kazdy tip na plastove carbony. PS: diskove brzdy nepripadaju v uvahu
Ber galusky. Napr. tie Bory sú o 220g ľahšie ako rovnaká plášťová verzia...super kolesá odporúčam, váha ešte nižšia ako údaj výrobcu.
Nehovoriac o tom že sa tu už veľa popísalo o (ne)bezpečnosti pláštových celokarbónových kolies.
Bora galuskové, jednoznačne. Aktuálne Bora One su ľahšie ako moje staršie Ultra Two.
Len to chce poriadne galusky - Conti, Vittoria alebo Veloflex a naučiť sa to montovať a servisovať. Treba mať ešte hliníkové kolesá pre núdzové prípady.
to zalezi od rafika. Rovnake plaste Conti GP 4000S nahodim na Mavic rafik len rukami, ale ten isty plast na rafik Remerx nahodim a zhodim len s pomocou dvoch montaznich pak
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kristina samozrejme, rozdiel v tuhosti a celkovo ovládateľnosti bicykla bol značný, ale pocitovo sa mi nešlo ľahšie napriek viac ako polkilovej úspore... nejde, ale pár podobných akcií som už na MTB absolvoval, tak viem, že je to viac o hlave a prestojoch/spánku, kde sa dá ušetriť strašne veľa času, ako samotných najazdených kilometroch
Samozrejme. Top kolesá na drôtových plášťoch sú mrhanie potenciálu a peňazí.
Kristina samozrejme, rozdiel v tuhosti a celkovo ovládateľnosti bicykla bol značný, ale pocitovo sa mi nešlo ľahšie napriek viac ako polkilovej úspore... nejde, ale pár podobných akcií som už na MTB absolvoval, tak viem, že je to viac o hlave a prestojoch/spánku, kde sa dá ušetriť strašne veľa času, ako samotných najazdených kilometroch
Pocitovo to nemusíš cítiť, ale možno keby si si meral nejaké časy tak by si bol rýchlejší. Ťažko na tréningu, ľahko na pretekoch je totiž mýtus. Tvrdým tréningom to nebude ľahšie na pretekoch. Budeš iba rýchlejší
https://www.dtswiss.com/en/products/wheels-road/performance/p-1800-spline/p-1800-spline-32/
https://www.fulcrumwheels.com/en/wheels/road-bike-wheels/racing-5-DB
Ísť do DT Swiss alebo Fulcrumov? Či by ste odporučili nejaký iný set do 3 kilečiek na kotúčove brzdy pre cca 105kg jazdnú súpravu?
https://www.sportistri.sk/products/karbonove-kolesa-equinox-tornado-x50-plastove/ dik
https://www.sportistri.sk/products/karbonove-kolesa-equinox-tornado-x50-plastove/ dik
skor by som šiel do equator https://equator-cycling.com/sk
Nehovoriac o tom že sa tu už veľa popísalo o (ne)bezpečnosti pláštových celokarbónových kolies.
Len to chce poriadne galusky - Conti, Vittoria alebo Veloflex a naučiť sa to montovať a servisovať. Treba mať ešte hliníkové kolesá pre núdzové prípady.
Takže nie len ja som nesikovny