Keď chceš vedieť konkrétne dáta ráfikov, napíš výrobcovi, resp. predajcovi. (zaujímavé, že to predajca neuviedol na svojej www stránke)
Myslí, že v pohode môžeš nahodiť plášte 27,5X2,2. ( väčšiu šírku plášťa omedzuje okrem ráfika aj šírka zadnej stavby a mostík na vidlici)
Dušu treba takú, ktorá má v rozsahu 27,5X2,2. Napr. 27,5 X 1,9 - 2,3
Na ráfiku na nálepke by mohol byť malými číslami vytlačený rozmer ERTRO ja mám na mojom CTMku rovnaké ráfiky a mám to tam ale tipujem že to bude tak 584x19... Myslím, že tak 27,5" plášť so šírkou 2,2" by mohlo byť v pohode. Vidlica by mohla zniesť aj viac ale priestor rámu asi nie... Záleží čo chceš jazdiť, ale 2,2" plne postačuje aj do náročnejšieho terénu... Pokiaľ len poľné cesty / asfalt tak môžeš aj niečo užšie s rýchlejším vzorom. Duše jednoducho ako GaliPe píše... vždy musí pasovať priemer v tomto prípade 27,5 palca...
Na šírke 19 mm som pri 26-tkách bežne mal nahodené plášte 26X2,2. No šírka 2,3 je už asi maximum čo prakticky znesú.
Ak často chodíš terén, daj šírku 2.2 s vhodným dezénom.
Ak do terénu chodíš len zriedka, jazdíš prevažne asfalt a rovný tvrdý podklad, môžu byť aj užšie (2,0 alebo 2,1)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslí, že v pohode môžeš nahodiť plášte 27,5X2,2. ( väčšiu šírku plášťa omedzuje okrem ráfika aj šírka zadnej stavby a mostík na vidlici)
Dušu treba takú, ktorá má v rozsahu 27,5X2,2. Napr. 27,5 X 1,9 - 2,3
Ak často chodíš terén, daj šírku 2.2 s vhodným dezénom.
Ak do terénu chodíš len zriedka, jazdíš prevažne asfalt a rovný tvrdý podklad, môžu byť aj užšie (2,0 alebo 2,1)
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/duse/mtb/weldtite-dr-sludge-29-x-2-1--2-35-dusa.html
Vdaka