zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Dofúkam to normálne pumpou, alebo zájdem na čerpačku a pomocou kompresora.
A nahadzovanie plastov je s tym uplna brnkačka.
Ešte som s tým len fúkal bežne straty v kolesách. Neskúšal som pri obuvani bezdusakov. Ono na hasičáku mám rychlospojku, rovnako aj na konci hadice. Čiže v celom systéme je rovnaký tlak, k strate nedochadza. Hadicu mozem kedykolvek skrátiť, co asi aj spravim, je zbytocne dlha. Následne to príde k manometru, kde je pištolová rukoväť, ukončená klasickou hadicou zo servisnej pumpy ( koncovka je vhodna na autoventil aj galuskovy ventil ).
Tak to hádam bude fungovať.
Ten galuskovy ventily na vrchu slúži na dofukovanie hasičáku.
Tiež pekne riešenie, premýšľal som nad vrtanim do tela hasičáku, no bezdušový ventily krásne zapasoval do vrchného otvoru. Tak som ušetril prácu.
Presne s tymto mam skusenost aj ja, ze vykonna pistol a dlha hadica nejde dokopy, no problem som odstranil tym ze som vynenil taku istu dlhu hadicu za hrubsiu (vnutorny priemer 10mm) a bolo po probleme, cize ak ma hadica dobry prietok tak to problem nieje. Dokonca po instalacii hrubych plastovych rur cez celu dielnu sa vykon systemu zlepsil. (kompresor + trubky su väčší objem pri rovnakom tlaku)
Dofúkam to normálne pumpou, alebo zájdem na čerpačku a pomocou kompresora.
Pripoj k tomu chladničkový kompresor a budeš spokojný
ale vazne - tiez vzdy nosim nahradnu dusu - defekt som zatial nedostal, ale par krat mi podfuklo plast (podcenil som kontrolu tlaku pred vyjazdom)
a ked mi v terene zhodilo patku z rafu, tak sa mi uz plast nepodarilo nafukat malou pumpou
Este doplnim, ide mi oto zistit aky je vyskyt fatalnych defektov (pri tomto style jazdenia), ktore uz mlieko nezalepi a nepomoze ani knot, ale zaroven dusa este zachrani... Na zaklade toho co tu zatial bolo napisane je dusa zbytocna, nehovorim na dlhsie vyjazdy alebo preteky si ju zoberiem, ale na bezne treningove jazdy v okoli domu...