nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
No to je stale pohlad len na jediny trening. K tomu urcite musis pridat minimalne TSS na sledovanie dlhodobej zataze, ale tam tiez 200 v PZ2 nieje to co 200 v PZ5, tak tam je IF mierne svetlo.. Ja som tym postom len podpichoval ivana lebo som sa doma nudil...
Čas vypršal.
Si si istý, že 100 kilový borec s 350w na rovine (3.5w/kg) bude rychlejsi ako kolibrik co pojde 240w pri 60kg (4w/kg) ? Príklad. Obaja idú vedľa seba na rovine po hrádzi takýmito wattmi a fúka protivietor 20 m/s. Kto pôjde väčšou rýchlosťou ?
Dobre. 30 m/s. Rovina. Kto pôjde rýchlejšie. 100 kilový borec ?
presne naopak aby platila tvoja druha polovica prispevku
350w je viac ako 240w a nie 3.5w/kg je menej ako 4w/kg
Si si istý, že 100 kilový borec s 350w na rovine (3.5w/kg) bude rychlejsi ako kolibrik co pojde 240w pri 60kg (4w/kg) ? Príklad. Obaja idú vedľa seba na rovine po hrádzi takýmito wattmi a fúka protivietor 20 m/s. Kto pôjde väčšou rýchlosťou ?
a plati tvoja otazka aj ked im bude tento vietor fukat do chrbatu? kto pojde vacsou rychlostou
cherry picking at its best. kludne to nechaj v bezvetri nech sa zbavime extremov a skus znovu
350w je viac ako 240w a nie 3.5w/kg je menej ako 4w/kg
ja sa nejdem hadad ani viac k tomu pisat
cherry picking at its best. kludne to nechaj v bezvetri nech sa zbavime extremov a skus znovu
Nevykrúcaj sa. Kto pôjde rýchlejšie po rovine pri wattoch čo si napísal a protivetre 20 - 30 m/s ?
a uz vobec nie len solo proti 30m/s ze ano
mimochodom celkom rad by som videl tento prepocet v praxi. Rachela vedel by si nieco take dat dokopy?
rozdiel v odpore 60kg vs 100kg vzhladom na rychlost protivetru?
mozno zistime ze ani 30m/s co je mimochodom 2ka vystraha
Výrokom: ,,Watty na kilogram sú ti na rovine na trt.,, robíš zo seba trotla ty. Aj na rovine potrebuješ W/kg. Na rovine bude 100 borec pri daných wattoch aj pomalší.
350w je viac ako 240w - to neodrbes ani ty... a je celkom mozne ze to neodrbes ani pri 2ke meteo vystrahe
a to si ako vypocital? ci len odhadol?
a ked uz si taky odbornik ako to teda je ked tito dvaja budu mat 30m/s do chrbatu?
350w je viac ako 240w - to neodrbes ani ty... a je celkom mozne ze to neodrbes ani pri 2ke meteo vystrahe
Bavíme sa o rýchlosti jazdy dvoch cyklistov pri týchto wattoch. Nevykrúcaj sa. 100 kilový borec bude za takýchto podmienok na rovine pomalší.
inak pacil sa mi tvoj tah ako si z 20m/s spravi 30m/s nech je to poriadny extrem