Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Ja poznám dosť ľudí a ľudíc, ktorých to sere.
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:04:12
00
serú vás tie sviatky? či zas a znovu to voľno čo vďaka nim veľa ľudí má? lebo naozaj nechápem ... nikto ťa preboha nenúti nič sviatiť a dokonca si ani všímať, max tak otváracie hodiny obchodov
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:30:54
06
ja mam rad Vianoce a to ze ludom na ulici a v obchodoch iebe si nevsimam :) ja si uzivam volno a rodinu na ktoru mam zrazu cas :)
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:42:10
02
"na ktoru mam zrazu cas" ?
Je smutne, ze bez sviatkov by si ten cas pre nu nemal. Pri tom mnozstve vikendov a dovolenky...
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:46:12
01
nebud smiesny..dobre vies ako som to myslel
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:48:06
00
Mam zakazane pouzivat telepatiu. Prosim preformuluj svoj predchadzajuci vyrok :lol:.
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:53:52
00
mam cez rok 25 dni dovolenky, to vyberiem priebezne. takze byt doma dva tyzdne v kuse pre mna znamena byt s rodinou viac ako obvykle
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 14:57:27
00
To uz je lepsie. Dakujem.

Mimochodom, nikoho nestve, ze ma extra volno. Problem je v tom ako sa tie sviatky prezentuju. V state, ktory sa neviaze na nabozestvo by nemali byt krestanske sviatky. Je to protiustavne.
Keby padol navrh na ich premenovanie a presunutie trebars na leto, stavim sa, ze by ste boli za. ;-)
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 15:10:29
00
aby sa to udialo museli by sme vypovedať medzištátnu zmluvu. Ak je pravda, čo píšeš, tak potom aj tá zmluva je protiústavná. Aká je pravdepodobnosť, že to tak je?
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 15:27:58
00
Celý ten pidištáteček založený na ***** sa dá anihilovať jedinou salvou z TOS-1 tak, že tam dosť dlho tráva neporastie.
A ako hovorí pravidlo zisku č. 17, tak "Zmluva je zmluva je zmluva... ale iba medzi Ferengami."
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 15:43:29
00
lapaloma
Nie vsetko je v nej protiustavne. Skor by som povedal, ze ta zmluva je hlavne zbytocna a dala by sa nahradit vseobecnou pravnou upravou, tak aby nebola sita na mieru len jednej cirkvi.

tulenik
A znicit tak ich rozsiahle archivy s infoskami o spachanych zverstvach? Nebud trdlo. Vsetko treba zverejnit. :-D
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 15:47:53
01
arrow_leftmilos21 napísal:
A to nevravím o Starom zákone :)

Napr. https://sk.wikipedia.org/wiki/Rukopisy_M%C5%95tveho_mora .. odchylky za 2200 rokov minimalne.
Btw, Vianoce ako sviatok nemaju ziaden biblicky podklad... ani podla stareho, ani noveho. A podla Noveho Zakona existuje len jeden jediny sviatok, ktory maju krestania slavit. A Vianoce to teda nie su. Staci si Novy Zakon otvorit a porovnavat s tym, co sa bezne traduje .. a divit sa :) .. asi najviac oslavuju Vianoce obchodnici. Niekde som cital, ze tusim aliexpres, (alebo alibaba ?) za tie par sviatkove dni (ale u nich je to neskor a nie su to tusim vianoce, ale u nas to bude asi podobne) zarobia nejake obrovske percento z celeho rocneho zisku. No bodaj by nie, ked daju zlavy ze 60% a predtym dvihnu ceny :lol: .. to pozname. A potom clovek neustale naraza na sialencov, co pobehuju , alebo jazdia autami sem a tam a snazia sa nieco zohnat :x Ako keby nemohli obdarovat svojich bliznych pocas roka, ked chcu a na sviatky si pekne v teple vychutnat klud a teplo doma, alebo zimu a mraz na bajku v lese :lol:
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 21:03:10
02
init: mne volno vo sviatok nevadi :lol: cim viac, tym lepsie :) Uzakonil by som este ale, ze sviatok musi vzdy pripadnut na pracovny den :lol: .. ale su povolania, kde sa nerozlisuje sobota-nedela vs pracovny den.
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 21:05:53
00
Vybili sa mi baterky, tak som to siel o siestej risknut do najvacsieho obchodaku v KE. A cuduj sa svete, zaparkoval som hned a nedaleko vchodu, cela optima bola poloprazdna, nikde ziadne nakupne sialenstvo na ktore som sa v duchu pripravoval. Kupil som baterky a spoko siel domov. Asi to s nami nie je az take zle.
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 22:24:59
00
Tiez sme sli teraz do tesca vecer ze kua asi bude problem a kukal som ze vobec, aj pokladne poloprazdne. Nechapal som. Myslel som ze vychod isiel domov ale asi je este len na ceste lebo ani u vas este nie su :)
Zobraziť komentár 21.12.2018 - 22:27:20
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up