Nazdar tuto vidlicu mam zatial 3 mesiace a je naozaj skvela. Nastavis vsetko co sa na nej da, ked ju vyladis je krasne progresivna, nerovnosti zere vyborne, nestrati sa v ziadnom terene. Jednoducho servisovatelna, porty na doplnenie mazacieho oleja. Jedine co by som vytkol je, ze nova z krabice je sucha, v spodnych nohach nie je ziadny olej. Preto ani chod priamo z krabice nie je az tak idealny. Toto bola vsak otazka par minut a citlivost sa tym rapidne zvysila. Dalej ked uz bude rozobrana mozes z negativnej komory vytiahnut podlozky na zmenu zdvihu - seriovo je 160mm s dvoma podlozkami, vybratim sa da zvysit na 170 alebo 180. Pozitivna komora je tiez plna (3ks) doporucujem vybrat aspon dva, inak je vidlica ku koncu az prilis progresivna a nebude vyuzivat cely zdvih, pokial teda na nej neplanujes jazdit tvrdsie.
Ja mam sice RC2 ale je to podobné a tvrdím že je to fakt výborná vidla / a to som ich už vela skúšal/
Dokonca moja bola naplnena olejom už od novoti.
A pre porovnanie napr Pike čo som tam mal pred tým má o dosť horší odtrh / citlivost/ a pre mna je to podstatné.
Urcite by som volil durolux. Ked pozries tento clanok - https://m.pinkbike.com/news/fox-4-way-adjustable-fork-damper-crankworx-whistler-2017.html - nova fox patrona je v podstate to iste co duroluxa - namiesto charger-u podobnemu systemu je v patrone IFP, co je krok vpred, a pochopili to aj vo foxe. Yari rc nema ani charger patronu, je to zakladny model s jednou kompresiou a odskokom, duroluxa ma high a low speed kompresiu aj odskok co je velke +.Jari je lahsia o 300g ak ti zalezi na vahe, inak si myslim, ze nie je ocom.
bighit2 prave som aj ja kupil Duroluxa R2C2 (2019), hned som ju rozobral, ako-tak vycistil spodne nohy od vazeliny, pridal olej, vybral 2 tokeny zo vzduchovej komory Len sa nejako neviem zzit s tolkymi nastaveniami Ako ju pre obraz mas nastavenu ty? Dik
Este doplnim, pre rok 2019 celkom schudla, predchadzajuca vazila myslim okolo 2400g aktualne som navazil 2230g (s oskou). Na nete uvadzane 2100 - 2117g
Vymenil. No, zda sa mi byt citlivejsia ako Yari, ale mam za sebou iba prvy kratky vyjazd. Zaciatkom januara mi pride z reklamacie tlmic TriAir (Suntour) tak dufam ze to bude dobre kombo
Po zabehnuti mozem potvrdit, citlivost urcite lepsia ako Yari, teda po mensom tuningu - olej v spodnych nohach, penove o-kruzky, vazelinacia vzduchovej komory a piestiku RSP Slick Kickom. Parada
Presne nad tymto sa teraz rozhodujem. Lyrik Rct3 27,5 Boost 15x110, Debon Air vs Yari Debon Air 2020 160 vs SUNTOUR DUROLUX 36 BOOST R2C2-PCS 160MM 27,5" 15QLC2-TI. Yari a Lyrik z druhej ruky vs Durolux so zarukou. Chcem to dat na HTcko Dartmoor Primal. Mam cca 90kg. Vedeli by ste mi prosim dat nejake +/- ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dokonca moja bola naplnena olejom už od novoti.
A pre porovnanie napr Pike čo som tam mal pred tým má o dosť horší odtrh / citlivost/ a pre mna je to podstatné.