nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Je to posun - zmena, zlepšenie silových schopností nameraná wattmetrom za určitú dobu /3,5 W za mesiac/. Do júna zostáva ďalšia určitá doba - so zlepšovaním o 3,6 W mesačne.
Fakt kvalitka ked ti trva 3 hodiny a 4 uplne odlisne odpovede na jednoduchy fakt kym sa ustalis v tom co chces vlastne povedat a este popri tom reagujes ako 12rocny. Ja chapem ze vek je iba cislo ale zase odtial potial
. My už všetci vieme že ty proste vieš ako na to ,že bez teba by sa ani zemegula neotocila a my sme hlúpi . Choď tam .
https://twitter.com/twitter/statuses/1081938526294458377
0,5 g je pre drvivú väčšinu ľuďov síce úplne OK, ale treba určite dodržiavať to, že max. jednorazová dávka je 1 g a denná maximálna dávka 4 g, s minimálne 4, radšej 6 h medzi dávkami (a nerobiť toto často). Keďže sme však všetci mutanti, toto sa už dá považovať za riskantný režim pre niektoré jedince (a neprídu na to, kým im nezlyhá pečeň).
V extrémne neoliberálnych krajinách s vysokou koncentráciou workoholikov sa rozmohla epidémia afebrilných zlyhaní pečene hlavne medzi komerčným úradníctvom, ktorá sa spája s chronickým žratím paracetamolu. V Európe UK a samozrejme USA sú hlavnými postihnutými (inak aj japončíci sa namiesto maródky zdrogovávajú, ale onakvejšími dobrotami).
Sesulak obávam sa, že liečivá sa netrávia
Pre zaujimavost (offtopic): Co vlastne zravaju ti nachcipani japonski workoholici
A tlak vzduchu? Na to si zabudol ,vidíš .