...musi..j..clapci, vam musi j...... klasicky citat Ruda Vaskyho, ale zaradte aj mna ako vulgarneho, zakomplexovaneho a agresivneho...
Kedze tato tema ma podprahovo nstavene motto "plechovkar je .uj" (a teda nemozeme priznat ze by curak bol na bajku), zalozme temu "Skusenosti s cyklistami", kde uz aj bajker bude moct byt .uj. Deal ?
Ak sa tu chce prejavit este dalsi idiot s nezmyslami ,bol by som rad,ak by teda debatu presunuli do nejakeho to***** s nazvom - aj nam cyklistom vie je8at.
(idiot nieje nadavka,ale diagnoza/starší názov pre osobu s hlbokou duševnou zaostalosťou, pozri pod hlboká duševná zaostalosť; prenesene: hlupák, blázon;/) A druhu nadavku som cenzuroval.
Tymto dakujem tym rozumnejsim za pochopenie a tym ostatnym .......... (nechcem nadavat,som v harmonickom dusevnom rozpolozeni) odkazujem ,akonahle nabuduce pride ku stretu s takym de8ilom a bude prilezitost,prefackam ho dufajuc,ze mu tym otvorim oci a bude sa spravat zodpovednejsie. Lebo rozumnymi kecami ako vidim,tu clovek v dnesnej spolocnosti nedosiahne nic.
soda A tebe sa co stalo ze si umyselne prekracoval rychlost v zone za zlej viditelnosti? Ti bolo treba srat alebo si rodil? Ci ty mozes, lebo jazdis po pamati?
Si zrejme ten najvacsi panko na svete - dokonaly - v zivote si sa nedotkol vlastneho hovna ked si si utieral rit, nikdy si si ani topanky neostal, vzor pre cele ludstvo!
Mohol si kludne zavolat policajtov na toho cloveka na bicykli, ak tam ohrozoval premavku na ceste, alebo normalne zastavit a vysvetlit mu, ze je to velmi nebezpecne ked tak jazdi. Nie ty radsej arogantne vypisujes urazlive primtivne a silacke hluposti na fore, kde je snad kazdemu normalnemu jasne, ze tak sa jazdit nema...s akym cielom? Aby si ukazal aky si majsterko a troska si pohonkal ego? Aby si potom jedneho dna neozstal prekvapeny, ked po tej snahe o fackovnie zostanes lezat bez zubov pred tym svojim vrakom...
Neviem ci sa to pisem sem ....alebo je nato iny topic. Som biker,ale aj vodic. Dnes idem autom po sidlisku v petrzke 40kmh v uzkej ulicke ,kde sa auto musi vyhybat protiiducemu a spomalit. Oproti mne cosi ide,zasvietim si dialkovymi...uprosted cesty ide cyklista,biker,take 760tky riaditka,v cervenej kukle a po tme ....proste po tme ,ziadne svetlo,tak presvietim este raz dialkovymi a ten 5huj proste ide dalej v strede a krizom mne oproti a zacne kyvat hlavou,ze nanho svietim dialkovymi....ze je on v protismere a bez svetla na verejnej komunikacii ,to mu vobec nedoslo....lebo on videl jedinu spojnicu medzi jeho jazdou po ceste a chodnikom v protismere prave mne oproti .Ako prije8al by som mu hned ,ak by cosi viac ako len kyval hlavou...a fakt neuznavam nasilie. Snad som tymi pseudonadavkami neporusil cosi na fore ,ale fakt sa to slusnejsie nedalo napisat.
soda A tebe sa co stalo ze si umyselne prekracoval rychlost v zone za zlej viditelnosti? Ti bolo treba srat alebo si rodil? Ci ty mozes, lebo jazdis po pamati?
Si zrejme ten najvacsi panko na svete - dokonaly - v zivote si sa nedotkol vlastneho hovna ked si si utieral rit, nikdy si si ani topanky neostal, vzor pre cele ludstvo!
Mohol si kludne zavolat policajtov na toho cloveka na bicykli, ak tam ohrozoval premavku na ceste, alebo normalne zastavit a vysvetlit mu, ze je to velmi nebezpecne ked tak jazdi. Nie ty radsej arogantne vypisujes urazlive primtivne a silacke hluposti na fore, kde je snad kazdemu normalnemu jasne, ze tak sa jazdit nema...s akym cielom? Aby si ukazal aky si majsterko a troska si pohonkal ego? Aby si potom jedneho dna neozstal prekvapeny, ked po tej snahe o fackovnie zostanes lezat bez zubov pred tym svojim vrakom...
Kaslite uz na to, ze vas to bavi...bezte radsej nejakeho snehulaka von postavit. Mozete ho potom rozkopat ked sa potrebujete vyventilovat, nerieste to tu
v Oščadnici pri kostole skoro sundani v zakrute s Audi v protismere, vosiel tam neviem ako rychlo, ale odrthlo ho a uz bol u nas v pruhu :-/ Mal som pocit, a bolo to citit, ze nas sofer sa zrejme posral
Too much info, to ze jazdis ako kral vieme ale ako to vyzera v okoli miesta kde tukas do klavesnice vediet nepotrebujeme....
Jazdim normalne ,jazdit ako tu pisete,je o jedneho cyklistu na ceste menej ,lebo by som ho dal dole. A tymi vykalmi boli myslene tvoje prispevky s dalsimi sudruhmi s podobnym urazlivym obsahom .
Vyzera to tak, ze obaja ste porusili dopravne predpisy - len rozdiel je v tom, ze tu nazyvas druheho debilom a sam si svoje pochybenie nedokazes pripustit.
Nejak som nezachytil to prekrocenie rychlosti.. chalan len napisal ze siel asi 40 (co napr ja beriem ako poznamku v pribehu v zmysle ze siel opatrnejsie ako bezne kedze normalne je povolena 50 v meste, lebo clovek v uzkej ulicke fakt nekuka na ciselko aby vedel potom na mtbikera napisat, ale radsej dava pozor na situaciu okolo a rychlost je len odhad z pamati ako to vnimal) a stax tu zamachroval ze pozna snad vsetky ulicky a je v nich zona 30 z coho vyplynul zaruceny fakt ze soda je vlastne cestny pirat a vrah malych deti..?! A od toho sa tu odpi***** a nabaluju aj ostatne kktiny
Tak pre upresnenie tejto saskarne.
Siel som 40kmh na kusku pred tym nez som ho v dialke zmercil ako cosi neidentifikovatelne. Odchylka tacho je cca 4km,cize real 36kmh na 30kmh (fuuu,priznavam sa ,poslite ucet,odovzdam 28euro)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kedze tato tema ma podprahovo nstavene motto "plechovkar je .uj" (a teda nemozeme priznat ze by curak bol na bajku), zalozme temu "Skusenosti s cyklistami", kde uz aj bajker bude moct byt .uj. Deal ?
Krutil som hlavou nad cenami pohonnych hmot
(idiot nieje nadavka,ale diagnoza/starší názov pre osobu s hlbokou duševnou zaostalosťou, pozri pod hlboká duševná zaostalosť; prenesene: hlupák, blázon;/) A druhu nadavku som cenzuroval.
Tymto dakujem tym rozumnejsim za pochopenie a tym ostatnym .......... (nechcem nadavat,som v harmonickom dusevnom rozpolozeni) odkazujem ,akonahle nabuduce pride ku stretu s takym de8ilom a bude prilezitost,prefackam ho dufajuc,ze mu tym otvorim oci a bude sa spravat zodpovednejsie. Lebo rozumnymi kecami ako vidim,tu clovek v dnesnej spolocnosti nedosiahne nic.
Týmto vyhlasujem túto diskusiu za tajnú!
Mas lepkavu klavesnicu? Sa ti zasekol shift...
Jazdim normalne ,jazdit ako tu pisete,je o jedneho cyklistu na ceste menej ,lebo by som ho dal dole. A tymi vykalmi boli myslene tvoje prispevky s dalsimi sudruhmi s podobnym urazlivym obsahom .
Nejak som nezachytil to prekrocenie rychlosti.. chalan len napisal ze siel asi 40 (co napr ja beriem ako poznamku v pribehu v zmysle ze siel opatrnejsie ako bezne kedze normalne je povolena 50 v meste, lebo clovek v uzkej ulicke fakt nekuka na ciselko aby vedel potom na mtbikera napisat, ale radsej dava pozor na situaciu okolo a rychlost je len odhad z pamati ako to vnimal) a stax tu zamachroval ze pozna snad vsetky ulicky a je v nich zona 30 z coho vyplynul zaruceny fakt ze soda je vlastne cestny pirat a vrah malych deti..?! A od toho sa tu odpi***** a nabaluju aj ostatne kktiny
Siel som 40kmh na kusku pred tym nez som ho v dialke zmercil ako cosi neidentifikovatelne. Odchylka tacho je cca 4km,cize real 36kmh na 30kmh (fuuu,priznavam sa ,poslite ucet,odovzdam 28euro)