Pre mna na HT je urcite teleskopka zbytocna, ale stretol som borca na cyklokroske, ktory si to rubal pod Somarom po skalach so sedlom dole, kde ja idem na HT priposrato...
Ono zjavne ani nejde o nejaku prakticku/vyuzitelnu vec, staci ze to bude ine a zaujmave, na ostatne srat.. coze tam po cene, hmotnosti, hlavne ze to tam je
to som nepochopil ani ja a dokonca som volal s kamosom z kellys co ich to napadlo alee odpoved bola ze nech je nieco ine a zaujimave ) zatial mi nevadi a podsedlova taska 9l sa mi tam zmesti ale nevylucim ze to vymenim za pevnu
Jasne nič proti len úvaha prečo jednoduchý stroj komplikovať tak ťažkým komponentom a asi aj zbytočne zdvihol cenu celku. Bicykel je to inak lahodný.
Jasne nič proti len úvaha prečo jednoduchý stroj komplikovať tak ťažkým komponentom a asi aj zbytočne zdvihol cenu celku. Bicykel je to inak lahodný.
dakujem LukeBikerader inak bicykel ma vahu 9,5kg bez pedalov a ked som dal tam svoje Brooks B17 sedlo crankbrothers pedale tri kosiky na vodu a kapsu na naradie vaha je 11,4 co je podla mna uplne v pohode na to ze je hlinik obico KLS kolesa atd...
Ono zjavne ani nejde o nejaku prakticku/vyuzitelnu vec, staci ze to bude ine a zaujmave, na ostatne srat.. coze tam po cene, hmotnosti, hlavne ze to tam je
bicykel to je na cestovanie nie na pretek tak ako tak ja vahu neriesim alee niekomu to vadit moze kazdopadne ak sa ten kusok neukaze potrebnym vymenim za pevnu a je to
Po Moserovi pridávam svoj druhý cesťáčik - Supersix Evo. Výber nebol vôbec jednoduchý. Stálo ma to neskutočne veľa hodín hľadania, porovnávania a rozhodovania sa. Výsledok nakoniec takýto..... Výbava je Ultegra R8000, okrem 105ky kazety(11-28), Cannondale kľúk a FSA prevodníkov(50/34). Váha tak ako je na foto cca 7,3 - 7,5 KG orientačne (vážené len osobnou váhou). Čaká ma ešte jemné ladanie posedu. Nakoľko som na ňom stihol spraviť len cca 100 km, tak si ešte netrúfam rezať komín. Ten pôjde dole až po 500km. Predstavec pôjde ešte asi o pár cm dlhší.
majoballs Sedlo máš na doraz vpredu a chceš dávať dlhší predstavec?
Áno. Na predošlom cesťáku som kvôli tomu kupoval sedlovku bez offsetu. Sedlo išlo úplne dopredu + 12 cm predstavec. Tak mi to vyhovuje (na starej foto Mosera nie je môj posed). Netvrdím, že tam pôjde určite. S pribúdajúcimi km to budem postupne ladiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=yeEaeY25Amg
dakujem LukeBikerader
Áno. Na predošlom cesťáku som kvôli tomu kupoval sedlovku bez offsetu. Sedlo išlo úplne dopredu + 12 cm predstavec. Tak mi to vyhovuje (na starej foto Mosera nie je môj posed). Netvrdím, že tam pôjde určite. S pribúdajúcimi km to budem postupne ladiť.
po tolkej modernizacii by to chcelo aj modernejsi lak.