Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
ja vam ludia nerozumiem. dobre ok dali ste mu to na vedomie vie to.. mozno vas troli a vy sa nechate. aj keby nie je to jeho rozhodnutie jeho darwin. tak klud ide sa dalej. podte rozoberat cyklistu v jednosmerke alebo nieco ine produktivnejsie
Tak je to poctivy kus hliniku. Rozhodne nevyzera byt o nieco ochudobneny oproti predstavcom co boli kupovane u nas, alebo co som mal na novych bicykloch.
"nevyzera byt", pri tomto mi vzdy napadne video : https://youtu.be/szBiPDIokDE , ta rebierkova vystuz tiez "nevyzerala byt ochudobnena oproti..."
Tvar paky ma veru dizajnom moc neoslovil ale na starych R1/T1 bola paka dost daleko a tato nova to vyriesila. Funkcne mi zas ostatne brzdy az tak nevyhovuju, aj ked Trickstuff som zatial neosahal.
všetko je z číny... len keď je na tom nejaká značka už ste všetci spokojní...
Čína dnes vyrába kvalitné veci aj šmejdy ako akákoľvek iná krajina. Ale je šanca, že aj ked menšia značka, tak dodržiava aspoň nejaké základné bezpečnostné a technické normy. Šetriť na komponente, ktorý môže človek využívať prakticky celý život, čiže to nie je spotrebák, ale na jeho integrite pritom závisí zdravie (často vlastných detí) tak tomu fakt nerozumiem.
Len tak medzi rečou...čína...19€ (reálne som ho zatiaľ neobjednával, je to len fotka z feedbacku), ale už keď sú tu gramarské sedlá a čína, tak sa možno niekto tiež inšpiruje.
Za 19e .. niekde na Ali ? To by som skusil, zatial som nevidel pod 30e na ebay (mam ho v merku uz rok ), na aliexpres nechodim .. kopia inak asi 100-150e sedla, ale paci sa mi Ak to ma (a vyzera ze ano) zahnute hrany, tak super.
Áno, je to Ali matroš. Tiež som sa k tomu tak postavil, že za 19€ ho vyskúšam...váha super a páči sa mi. Navyše, ak by ruplo, tak predsa len je to menej nebezpečné, ako keď rupne napr. predstavec, alebo riaditká.
Mne naposledy paradne sadlo to gelove , ci ake Wittkop z eshopu za 11e (dal mi kamos), myslel som, ze bude naprd, lebo je makke (obvykle na dlhe jazdenie jedine tvrde sedlo), ale naopak, uplne super, na zimaku. Ale vazi 3 tony, tak to je blbe, kebyze ma tak 220g , tak vyrbcovia sediel nebude mat co zrat
ty vidíš do vnutra z akej odpadovej zliatiny to urobili?..... pri takej cene to nebude kvalitná 6000ka
Ten predstavec je frezovaný na cnc. Zliatina na výsledný vzhlad nema vplyv skor ide o "nekvalitné" ( rychle) opracovanie na CNC stroji co je aj pochopiteľné pri akej cene sa tie predstavce predavajú no na vyslednú pevnost to nema vplyv.
Naco je vlastne dobre mat take gramarske sedlo? Na bezne jazdenie nevidim vyznam a na pretek by som ho z obav zo zlyhania aj tak nevzal. Mimochodom original s Kium lyzinami (cca 180g) sa da kupit za stovku. Sedlo je komponent, ktory vydrzi velmi dlho. Oplati sa priplatit za original.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"nevyzera byt", pri tomto mi vzdy napadne video : https://youtu.be/szBiPDIokDE , ta rebierkova vystuz tiez "nevyzerala byt ochudobnena oproti..."
Čína dnes vyrába kvalitné veci aj šmejdy ako akákoľvek iná krajina. Ale je šanca, že aj ked menšia značka, tak dodržiava aspoň nejaké základné bezpečnostné a technické normy. Šetriť na komponente, ktorý môže človek využívať prakticky celý život, čiže to nie je spotrebák, ale na jeho integrite pritom závisí zdravie (často vlastných detí) tak tomu fakt nerozumiem.
Hod link na ten aliexpress
Ten predstavec je frezovaný na cnc. Zliatina na výsledný vzhlad nema vplyv skor ide o "nekvalitné" ( rychle) opracovanie na CNC stroji co je aj pochopiteľné pri akej cene sa tie predstavce predavajú no na vyslednú pevnost to nema vplyv.