no tak s troma prispevkami za sebou tak s tym som sa este nestretol
a ku gumam- sam som pred nedavnom kupil maxxis ale ignitor a su v pohode aj ked mi ich tu vecsina okrityzovala.
Zdravim pani.Nechcem zakladat novu temu a tak to dam sem . Mam problem roztrhol sa mi plast na boku . Jednalo sa o o lacny model . No a teraz potrebujem novy . Ide mi hlavne o to aby som ho nemusel menit po pol roku pretoze sa mi rozdrapil na bokoch . Je vsak pravda ,ze momentalne nemam moć financii. Rozmyslal som nad http://www.author.sk/verbal/892/ . Na to by sa este naslo . Osobne som mal velmi pozitivne skusenosti s http://www.author.sk/verbal/891/ ,ale na to uz nemam financie . Potrebujem totizto vymenit oba . Ak tak poradte mi plaste na xc do 800 Skk(ks). Ako som spomenul ide mi o zivotnost a vaha nie je dolezita.
mne na HORSKOM, na boku pri pätke na ZADNOM popraskal takmer každý plášť. jazdil som cenovo lacné a stredné. Kendu (presný typ si už nepamätám), Continental Explorer, Ritchey speedmax omega a nejakú Barumku tam už asi NIKDY nedám. všetky popraskali pri pätke a niektoré dokonca na behúni pri drapákoch, ešte pred zodratím dezénu.
Prešiel som na Michelin XCR mud a zatiaľ NO PROBLEM. ale je v cene cca 1100,- Sk. takže nie je lacný, ale som s ním (NA ZADNOM) maximálne spokojný.
Ok diky. Prave dnes som bol v cykle a mali tam tieto http://www.kolokram.sk/product_info.php ... ts_id=1116 . Tak neviem fakt dobre vyzerali ,ale 2.3 som nikdy nejazdil . Skor tak 1.9 alebo 1.95 . Tie Micheliny som tiez pozeral . Dobre az na tu cenu je to pre mna dost . Nazory na tie continental Speed King su rozne ,ale asi ich oprobujem.
sice ja som nemal 2.35" plast v merida rame ale v inom a tam sa to dalo ale bolo to dost natesno... a hlavne to bol problem dat cez V-Brake ale 2.35" su pri XC nepotrebne staci 2.1"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo2.35
no ved objednam a uvydim...
a ku gumam- sam som pred nedavnom kupil maxxis ale ignitor a su v pohode aj ked mi ich tu vecsina okrityzovala.
mne na HORSKOM, na boku pri pätke na ZADNOM popraskal takmer každý plášť. jazdil som cenovo lacné a stredné. Kendu (presný typ si už nepamätám), Continental Explorer, Ritchey speedmax omega a nejakú Barumku tam už asi NIKDY nedám. všetky popraskali pri pätke a niektoré dokonca na behúni pri drapákoch, ešte pred zodratím dezénu.
Prešiel som na Michelin XCR mud a zatiaľ NO PROBLEM. ale je v cene cca 1100,- Sk. takže nie je lacný, ale som s ním (NA ZADNOM) maximálne spokojný.