Uz to tu bolo 100 x pisane:-))
Preto tie fotky nedavate fotene kolmo z boku, z pravej strany biku, horizontálne kluky, prevod zaradeny najmensi vzadu aj v predu.
Inak tiez mam komplet cerveny ram, takze pekny👍
Wau, krása.
Presne taký rám som obdivoval pred cca 30timi rokmi.
Mal ho jeden mechanik z vtedajšieho cykloobchodu u nás a ja som ten bike absolútne obdivoval.
Vždy, ked som išiel okolo, som sa zastavil a očumoval.
tak sa pochválim aj tu po zrezaní sedlovky a nejakom nastavení Môj nový Giant Propel Advanced SL na Ultegre Di2
Do budúcna zostáva zainvestovať do vyšších ráfkov, lepších pedálov, nejakého schopnejšieho sedla, no a v prvom rade do čiernej omotávky (lebo toto červené je zlo)
tak sa pochválim aj tu po zrezaní sedlovky a nejakom nastavení Môj nový Giant Propel Advanced SL na Ultegre Di2
Do budúcna zostáva zainvestovať do vyšších ráfkov, lepších pedálov, nejakého schopnejšieho sedla, no a v prvom rade do čiernej omotávky (lebo toto červené je zlo)
Pekný stroj, rozmýšľal som nad nim...
testoval som najvyšší madone od treku a ostal som prijemne prekvapený pohodlným posedom, ale žiaľ výkonovo ma sklamal.
Teraz testujem canyon aeroad cf sl 7.0 disc. Zatiaľ Ok.
testoval som najvyšší madone od treku a ostal som prijemne prekvapený pohodlným posedom, ale žiaľ výkonovo ma sklamal.
vies sa viac rozpisat o tom v com vykonovo sklamal trek?
Po 2rokoch na hliníku a tiagre ,som vymenil za karbón na ultegre...V zime som si vyskladal tento PlanetX pro carbon evo ,nebudem sa búchať do hrude ,aký to je namakany bajk ,najdu sa ľahšie, tuhšie ramy ,ale ? na moje jazdenie je to úplne postačujúce ,rozdiel je citeľný voči starému stroju a hlavne ,pri 2 malých deťoch, hypotéke a stavbe domu ,je to najlepšia možnosť bez výčitiek svedomia ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto tie fotky nedavate fotene kolmo z boku, z pravej strany biku, horizontálne kluky, prevod zaradeny najmensi vzadu aj v predu.
Inak tiez mam komplet cerveny ram, takze pekny👍
Wau, krása.
Presne taký rám som obdivoval pred cca 30timi rokmi.
Mal ho jeden mechanik z vtedajšieho cykloobchodu u nás a ja som ten bike absolútne obdivoval.
Vždy, ked som išiel okolo, som sa zastavil a očumoval.
Súhlasím ved odnepamäti sa používali práve že kadejak pokrutené volanty..a barany mi prídu univerzál ?
15000 km odjazdené za necelé dva roky
vies sa viac rozpisat o tom v com vykonovo sklamal trek?
Váha na foto,Garmin, pedále atď 7.4kg