to je také tajné? či je to ako pri VW, keď vozili tuarega do nemecka bez kolies a tam nahodili kolesá už to bolo miesto made in slovakia, made in germany a nemci to viac kupovali...
Nie vždy treba hneď hľadať nejaké konšpirácie - asi ponúkli dobrú cenu/podmienky, tak dostali biznis. Keď som oného času robil v jednom knižnom vydavateľstve v Londýne, tak sa knihy tlačili po celom svete, od Hong Kongu po Slovinsko, ale čosi nám tlačila aj Neografia Martin, pokiaľ si dobre spomínam.
asperitas s tym Touaregom si sa sekol. Ten sa vzdy skladal u nas 😉 asi si mal na mysli Cayenne, ktory sa kompletizoval v Nemecku, co ale uz tiez neplati 😉
To je uplne bezpredmetne, pocul som to kedysi tak, nijak som si to neoveroval... To bolo uvedene len ako priklad ci nieco podobne funguje aj v bike biznise..
Zatiaľ takto. Ešte prídu nové riaditka rovnakej značky ako kľuky, predstavec a kolesá. Všetko je síce už doma, ale chcelo to trochu viac času na prestavbu. Keď bude prestavaný pridám komplet rozpis komponentov. luckatomova Takto vypadajú fialové čiapočky na čiernych ventiloch
Aj ja mám už objednané
Aj tie fialové brzdové kotúče sú pekné ale myslím že ich vyrába iba značka Hope a tie sú dosť drahé.
Ale to čo ma od nich odradilo bolo to že veľa ľudí písalo zo svojich skúseností že so Shimano strmeňmi nie sú kompatibilné.
Aj písali čo prečo či hrúbka či strmeň či adaptér už neviem.
Mne sa páčili ale po prečítaní týchto skúseností som radšej neriskovala.
Ako to že ty ich tam máš...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z jeho prispevku usudzujem, ze si ho poskladal sam a ramovu sadu si objednal z PlanetX.
Sklada Dema na objednavku aj pre beznych ludi?
PlanetX nie je jediný zahraničný výrobca pre koho Dema montuje. Sú tam oveľa väčší zákazníci.
luckatomova Takto vypadajú fialové čiapočky na čiernych ventiloch
Aj tie fialové brzdové kotúče sú pekné ale myslím že ich vyrába iba značka Hope a tie sú dosť drahé.
Ale to čo ma od nich odradilo bolo to že veľa ľudí písalo zo svojich skúseností že so Shimano strmeňmi nie sú kompatibilné.
Aj písali čo prečo či hrúbka či strmeň či adaptér už neviem.
Mne sa páčili ale po prečítaní týchto skúseností som radšej neriskovala.
Ako to že ty ich tam máš...